Bu Ne Masrafı
-
2012/1.DÖNEM HESP.İŞL.MAS. ( 42.86 +* % 5 BSMV) hocalar az önce iş bankası hesap işlemlerine baktım 40 lira çekmişler hesaptan ne parası böle bu vadesiz hesaptan çekmişler
-
bendende garanti asılıp duruyo hakem heyetine şikayet ettim bekliyom
-
Kredi kartı ücreti gibi, artık vadesiz hesaplardan da işletim ücreti alıyorlar.
Çağrı merkezini arayıp şikayet edersen iptal/iade yapabilirler. Faturalarına otomatik ödeme verirsen de bunu almıyorlardı diye biliyorum. Çağrı merkezini arayıp, blöf ve şantaj yapmanda fayda var.
-
ben de yurtdışı sitelerden alış veriş yaptığımda (dolar üzerinden) ya da diğer işlemlerde (paypal kredi kartı doğrulaması) 1.79 TL çekiyor iş bankası, sizde de oluyor mu?
-
overbite bunu yazdı:
-----------------------------ben de yurtdışı sitelerden alış veriş yaptığımda (dolar üzerinden) ya da diğer işlemlerde (paypal kredi kartı doğrulaması) 1.79 TL çekiyor iş bankası, sizde de oluyor mu?
-----------------------------oluyor :)
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------2012/1.DÖNEM HESP.İŞL.MAS. ( 42.86 +* % 5 BSMV) hocalar az önce iş bankası hesap işlemlerine baktım 40 lira çekmişler hesaptan ne parası böle bu vadesiz hesaptan çekmişler
-----------------------------hocam dikkat ettiysen 1.dönem hesp.işl.mas. :)
bankalar genelde 4 dönem üzerine çalışırlar.
40 * 4 = 160 tl
sen gibi 10.000 kişi olsa ki çok çok çok fazla müşterileri var. biz yine 10.000 diyelim.
160 * 10.000 = 1.600.000
toplu bir itiraz bir dava olmadığı sürece bu adamlar kazanmaya devam edecekler..
-
ogrenciysen ogrenci belgenle beraber iadesi icin bir dilekce ver is bankasi iade ediyo
-
hocam daha ünüversiteye kayıt yaptırmadım ama olmazki canım böle saçmalık geri iğade talep edicem
-
*hesabında kayda değer biraz para varsa müşteri temsilcisine blöf yaptığında paranın iadesini yapıyorlar ..
*iki fatura otomatik ödeme talimatı verirsen hesap işl. ücreti kesintisi yapmıyor(tüm bankalar için geçerli mi bilmiyorum)
*öğrenci olursan almazlar ,bu arada işbankası kredi kartına -öğrenciye- 20TL alıyormuş geçen öğrendim
-
hesap işlem masrafı adı altına para çekiyorlar işte tüketici haket heyetine falan başvur iptal ediyorlar geri vriyorlar bir daha da çekemiyolarmış
-
konusu açılmıştı daha önce 1 temmuz itibariyle çekmeye başlanıcak diye.. sonucu da yazarsan iyi olur hoca.