Bu Ne Terbiyesizlik Yahu....!!!
-
Holyone
Sana adam gibi bir mesaj attim."Kardes" site olalim dedik.Denyo Launch programinin hismindan korunmak icin sertifika istedik.
Sonuc??????????
No-Mercy midir nedir bi de baska biri (ismini hatirlamiyorum 1 dakka surmedi silmek) senden bu sertifikayi ister istemez flood register uyeligi yapti.(60-70 uyelik acti)Daha test asamasinda olan,anti-flood korumasini bile baslatmadigimiz,sitesinin bile design asamasinda olan bir site,dusmanlik beslemeyen bir site...
Sizin insanliktan anlayisiniz bu mu?
yaziklar olsun diyorum. -
robertcan bunu yazdı:
-----------------------------
Holyone
Sana adam gibi bir mesaj attim."Kardes" site olalim dedik.Denyo Launch programinin hismindan korunmak icin sertifika istedik.
Sonuc??????????
No-Mercy midir nedir bi de baska biri (ismini hatirlamiyorum 1 dakka surmedi silmek) senden bu sertifikayi ister istemez flood register uyeligi yapti.(60-70 uyelik acti)Daha test asamasinda olan,anti-flood korumasini bile baslatmadigimiz,sitesinin bile design asamasinda olan bir site,dusmanlik beslemeyen bir site...
Sizin insanliktan anlayisiniz bu mu?
yaziklar olsun diyorum.
-----------------------------
sen bu yazıyla kafadan düşman oluon.
-
??
sen birine adam gibi guzel seyler yaz
2 dakka sonra flooda baslasinlar
sence kim dusman olmus gereksiz yere?
forumu kimse bilmiyordu
holyonea yazdim forumun adresini verdim ki girsin baksin diye
2 dakka sonra flood basladi
ne is?
-
kafadan dusman olunmaz
kafadan saldiran adamdan hesap soruyorum
cehennem.com da da ozel mesaj attim (no_mercy e) cevap yok
burasi kapandi hemen flooddan sonra zaten
sen gel insancil yaklas,sertifika iste,gelsin no_mercy flooda baslasin
sertifika istedim sertifika
flood degil
-
panik yaratma a.k
-
Sertifikayi forumda istersen başına gelecek budur, Tahribatın her üyesinde biraz piskopatlik wardir, olmasa gelip buraya üye olmaz zaten :)
Sertifika icin gereken sartlar war, günlük 1000 in üstünde hit ve tahribat.com icin en ufak bi yanlis laf edilmemesi sarti. bunlar saglandii anda icerie bakmadan verioz -
AYtek
mallik etmedim
sana ozelden yazdim
salak degilim tabii ki
sana bi de darkworlde attim ozeldem PM
ok?
jerusalem panik yapmiyorum
sadece sinirlendim
normal
keske hic bahsetmeseydim de kimse bilmeseydi forumu siteyi dedim icimden
A.Q.
holyone
sana sunu soyliyim
sana sadece sertifika amacli mesaj atmadim
site acilmadi
forum test asamasindayken flood icin script yazmak yerine sitenin php dizayniyla ugrasmak istedim
olay o idi
gunde 1000 hit
sence clicker mi kullanilsin ek cok kisinin yaptigi gibi
site acilmamis sen 1000 hitten bahsediyorsun -
Halen paniktesin abü. Açılmamış siteye saldırı olsa nolur olmasa nolur a.k? Zaten kimse girmior. Karizmaya felan bişi olmaz. Oda warsa tabi :) sen siteyi aç bitirrde Holy'nin dediği gibi hite göre bişiler ayarlanır
-
robertcan
ben sana robertcanmıdır sumudur bumudur die bişi diyormuyum ? sen kımsın a.q seni tanımıyorum bıle sorun ne sorunmu war? derdinmi war derdin warsa yardimci olim ? -
robertcan kardeş mesajını bugun okudum uzun suredır nete girmiyordum tamam kardeş ben sana certificate vericem adam akıllı istemişsin ama hata sende bunu forumlarada yazman admin@zifir.net adresine siteni mesaj at ben sana certificate vericem eyw..
-
No_mercy
70 tane 2233%No_mercy%90 tipi nick alirsan no-mercy midir nedir derim,sadece no_mercy olsaydi laf atmazdim a.q.
ben anti-flood korumasi yaptim hemen ama maksat isin icinde kardeslik olmasiydi.onun icin sertifika istegimi geri almadim.
darkworld bu arada saol olgun davranan tek sen oldun
ancak forumda ben forumu yazmadim o ayri,sadece ozelden sana ve holyone a attim
ok email aticam sana
Toplam Hit: 2586 Toplam Mesaj: 14