Bu Nedir Böyle Bişey Varmı Ya :/
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Bu eleman yanlış ilişki kurbanı, babası malzemeden çalmıs :|
:DDDDD -
demodor bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
:DDDDD
-----------------------------Doktorların müdahalesinde kaza sonucu XX olan kromozomunun sağ taraftaki kuyruğu düşürülmüştür.
-
Küfür küfür yasağı kalktımı
-
demodor bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
:DDDDD
-----------------------------:):)
-
no no : /
bu çocuk babacığının bir anlık zevki olmalı.. _=
bu çocuk milyonlarca spermin içinden çocuk olmamalıydı :( -
hani mcdonalds ta felan ayın elemanı oluyo ya bu arkadaşıda ayın maymunu seçelim olmazmı benden 10 üstünden 9.5
-
nasil cikacagimi $a$irdim sayfadan :|
-
maaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllll XD
-
Kızlar Beğenecek diye Tikky olacaksa insan Ölsün daha iyi. Bir Tikky de Beyin yoktur. Robot bir Mahlukat Çala Çocuk bakamaz Sorumluluk alamaz. Böyle Tiplere Kızlar neden hayran olabilirki. Orasını bir türlü çözemedim.
-
arkadasim aciklamis b ende birseyler soyleyeyim
bunnlar tv etkisinde kalmis zombimsi epilasyonlu maymunlardir kendi dunyalarini kucuk gorur ve o dunya icinden cikip hayaller icerisinde sanal ortaminda kendi dunyasini yaramaya calisirlar
kim bilir yolda kimseselam vermiyordur yada yapacak bir ortami yoktur bbir acidanda uzuluyorum bunlara
bu kisilikler gercek hayatta yapamadiklarini eksik kalan egolarini sanal ortamda tamamlamaya yapmaya calisir amac tamamen kizlari etkileme popiler olmak tir ve yaptiklari hareketleri cok ustun birsey sanarlar hele yazilari degistirerek yazmayi karizmatik zekice bulurlar ama bir zekadan yoksunlardir bunlara takilan kizlarda tamamen yanasma herkiz meshur olmak ilgi gosrmek ister bu egelora fazlasindan cok sahip olanlardir o kizlar cocuk kesin herkeze yalvariyordur bana yorum yapin diye meslek olmus artik yonjada bile kasin kasalim bune demek simdi ne isbatlamaya calisiliyorki anlamiyorum
neyse su arkadaki posterler cocuktan cok ilgimi cekti gelisi guzell asilmis one pamuk prensesmi elbiseler yatak uzerine siralanmis buda gosteriyorki duyarsiz birisi ben o manzara onunde oyle bir poz vermezdim mesala insanlara karsi kendimi gostermek icin evede bakarsak arkadas kendini asmaya calisiyor gercek dunyasindan kurtulup olmak istedigini sanalda gerceklestirmeye calisiyor da bu herife bu yorum bile cok fazla