Bu Nedir Hocalar ?
-
hocam ne desem bilemedim, haberi paylaşıyorum : http://www.ntvmsnbc.com/id/25042031/
-
hocam dencek söz mü var bu o.ç'na
bi asamadılar bu adamı ona yanıyorum.
-
keşke yakalamasaydık....
-
aqduğumun şerefsiz iti, harbi asılsın şu herif, bu yazılarla gizliden gizliye şifre ile pkklı pçlere mesaj gönderir diye korkuyorum
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
aqduğumun şerefsiz iti, harbi asılsın şu herif, bu yazılarla gizliden gizliye şifre ile pkklı pçlere mesaj gönderir diye korkuyorum
ihtiyacı yok ki böyle gizli şeylere -
o6u2 bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
ihtiyacı yok ki böyle gizli şeylere
-----------------------------katılıyorum, avukatları sayesinde zaten her türlü emri veriyor.
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------hı?
adam 99'dan beri avukatları ile her hafta görüşüp talimatlarını bildiriyo örgüte. ve sözde ''halkına'' hitaben görüşme notları yayınlanıyo. google dan araştır görüşme notu diye. her hafta konuşuyo. haberin yokmu hoca?
bu köşeyazarlığı falan hayraalamet degil
dünya vizyonuna çıkarıyolar.
mandela gibi bir son düşünülebilir.
ztn mumtazer turkone denen akp derin adamı bodruma yerleştirelim ev hapsine demişti.
pordan bi çagrışım yapabilirsin
-
O köşeden güzel g.t kağıdı olur.
-
köşesine s**ayım.. bu adamı asmazsak, ki asılmaz.. ordan(saray yawrusu hapisane) bi şekilde çıkacak.. diye düşünüyorumm..
-
bir köşeye yazarlığı eksikti
-
adamın cezaevine girmesi sanki lehine gibi oldu. avukat şekli, ada şekli, köşe yazarlığı her türlü zaten dısardakiler onun agızından cıkıcak lafa bakıo ilginç.