Bu Notebook Sizce Nasıl ?
-
Hocam dell almanı tavsiye etmem zira arkadasımda vardı i5 li bir tane belli bir süre sonra üzerinde yumurta pişirebilceğin bir ısınma seviyesine geldi. Ben lenovo kullanıyorum bayada eski bir lenovo i3 lü. Çok memnunum gram ses yapmıyor ısınmıyor üzerine çekiçle vurmassanda gayet dayanıklı. Ama fiyat/performans açısından packard bell öneririm gerçekten iyi ürünler yapıyor.
-
hocam 1500 den sonrası aşar :)
bunu sordum bikaç yere daha tavsiye ettiler ama kullanan varmı hiç aranızda ? kullanıcının tavsiye etmesi ayrı normal birinin ayrı sonuçta
-
sony sve 1513y1esı modelini tavsiye ederim :) 2.180 tl civarında
edit : sve 1513t1ew modeli de olabilir 1700 civarında
bamboocha tarafından 25/Şub/13 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
her markada bi çürük çarık çıkabilio bir kişinin yorumuna bakma genel olarak bak bende lenovo y570 var memnunum hiçbir sorun olmadı aynısından kuzenimdede var onun bi koşeden açılma problemi oldu ama bu seride çok oluomuş bana denk gelmedi. Başka bi arkadaşıma y580 aldırdım aşırı memnun 0 problem. Lenovo y580 al derim.
-
http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx077d-notebook-urun8610.html
200 fazla ver şu al bence.
edit:bende lenovo z580 var gayet memnunum donanımsal bir sorunu yok sadece touchped i hosuma gitmiyor ki onuda yılda 1 kere kullanıyorum.
EWELANCHE tarafından 25/Şub/13 13:59 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam freeos lara bak daha uyguna gelir nasıl olsa korsan windows kullanıyoruz gerek yok lisans parası vs. şeye
önerebiliceğim sanalmarketim var hocam güvenilirdir -
Birde konu açılmışken Bu yeni AMD A10 işlemciler nasıl alan kullanan varmı ? Önerirmisiniz yami.
-
Ben 3 ay önce bunun (Z580) 8 Gb ram ve 1TB HDD li modelını aldım bende de 1GB GT630M yazıyordu ama Ekran kartı 2GB GT635M çıktı :)
Vatandan aldım bı kac kısıde daha boyle olmus sanırım yazım hatası vardı ...
Herneyse sonuc olarak ben yaklasık 3 - 4 aydır kullanıyorum CANAVAR gıbı makına :) Tavsıye ederım ... -
samsung r serisinden uzak dur kendim sahibim ısınma problemi var.
ama son çıkardığı yeni seriler müthiş, problem çıkarmıyorlar.
-
EWELANCHE bunu yazdı
http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx077d-notebook-urun8610.html
200 fazla ver şu al bence.
edit:bende lenovo z580 var gayet memnunum donanımsal bir sorunu yok sadece touchped i hosuma gitmiyor ki onuda yılda 1 kere kullanıyorum.
hocam bu özelliklere göre çok iyi ya fiyatı bunuda değerlendiririm,
suhatuna senin dediğie çok iyiymişte bizim firmada soruyorum lenovo için 1 kere iyi bişey söyleyen yok o markayı duyan yaka silkiyo o yüzden biraz korkuyorum :) bayaa araştırıp düzgün bişey almam lazım