Bu Odaya 5+1 İ Nasıl Yerleştirmeliyim?
-
bozmaz =) + dolap açıldığı zaman duvara koyduğun güzelim hoparlör kırılmasın diye duvara vidaladığın.... kapağı stoplayan ...durduran bir alet. Her yapımarkette bulursun :)
hadi eyvAllah
-
silenceb bunu yazdı:
-----------------------------bozmaz =) + dolap açıldığı zaman duvara koyduğun güzelim hoparlör kırılmasın diye duvara vidaladığın.... kapağı stoplayan ...durduran bir alet. Her yapımarkette bulursun :)
hadi eyvAllah
-----------------------------
Ona gerek yok hoca dolap çift taraflı olduğu için tam açıldığında bile hoparlore deymiyecek. birde monitorun arkasına monitoru tam görmiyecek şekilde monitorun yukarısına duvara monte edicem centeri
allah be :D -
Sen disko mu yapıcan yoksa bilgisayar içinmi kullanıcaksın ona karar vermelisin..
yadaa bence..
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Sen disko mu yapıcan yoksa bilgisayar içinmi kullanıcaksın ona karar vermelisin..
-----------------------------
Aa hoca bu benim oda ya ne kadar benziyo :D ama çalışma masasının yanında kltuk yok hoca masaüstü bilgisayar var :D
ama oda küçük zaten hoparlörleri bu şekilde yerleştirmektense köşelere yaymak daha iyi olmaz mı
Disco olsa iyi olur ellam oy
-
2. resim disko hesabı :)
-
Logitech 5+1 bendede var hepsi yanyana duruyor gayet guzel ses geliyor:)
-
kaanabak ın verdiği ilk resimdeki gibi montelemeni tavsiye ederim.o şekilde olursa gerçek anlamda stereo ses alırsın.
-
ahh be keske bende acabilsem sesini aq karısı tam acıom azık takj tak tak vurya duvara katil etcek bi gün benı :S aldım bosuna ses bile acamıom anasınıs atim nalet karı yuznden
-
Arkadaşlar sistem elime geçti kurcalıyorum biraz. gece elime geçtiği için sesi tam deniyemedim ama sabaha bir gümbürdetmeyi düşünüyorum. kısık seste fena değil sevdim aleti odanın her tarafı hoparler oldu ama odanın köşelerine hoparloru duzmek pek mantıklı değilmiş ses çok yayılıyor olabildeğince kendinize yakın tutun hoparlorleri.
-
silicon graphic® ile odanın 3D simulasyonu ve hologramik laser yansımasını hazırlıyorum birazdan koyarım siteye =P adam 3d kasmış onu da yanlış kasmış :D
Toplam Hit: 3591 Toplam Mesaj: 23