folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?

Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    sözlü hakaret veya küfür varsa mümkünse bir kamera kaydıyla birlikte il milli eğitim müdürlüğüne ve sözlü hakaretten dolayı savcılığa başvurun kamera kaydıyla bakın ne oluyor. Unutmayın bu ülkede öğretmen olunca herşey lehine gidecek diye bi durum söz konusu değil. Eğer bu olaylara karşı durmak istiyor ve bir daha başkalarının böyle öğretmenlerler öğrenim görmesini istemiyorsan gidip toplu halde dilekçe verin. Madem sizlerin siciline işleniyor bu olaylar öğretmeninde siciline işlensin sizler öğretmenlerinde sicilinin olmadığınımı sanıyosunuz. Sessiz kalmayın

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    öldür gitsin..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

nigdeli bunu yazdı:
    -----------------------------
    sözlü hakaret veya küfür varsa mümkünse bir kamera kaydıyla birlikte il milli eğitim müdürlüğüne ve sözlü hakaretten dolayı savcılığa başvurun kamera kaydıyla bakın ne oluyor. Unutmayın bu ülkede öğretmen olunca herşey lehine gidecek diye bi durum söz konusu değil. Eğer bu olaylara karşı durmak istiyor ve bir daha başkalarının böyle öğretmenlerler öğrenim görmesini istemiyorsan gidip toplu halde dilekçe verin. Madem sizlerin siciline işleniyor bu olaylar öğretmeninde siciline işlensin sizler öğretmenlerinde sicilinin olmadığınımı sanıyosunuz. Sessiz kalmayın

Evet arkadaşımızın dediği tamamen doğru ve mantıklı elinizde Somut belgelerle İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurabilirsiniz , bu konu hakkında babamla da görüşücem sana PM atıcam dostum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    hocalar daha yapacak bişi yok kaç hafta geçti üstüne

Konumu silenlere inat kürdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    sen bnm ilk sayfada dediklerimi dinle yapcagın bişi yok kır dizini otur ders dinle :W

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Şindik öğretmen her zaman haklıdır düşüncesi doğru AMA ogretmenin bir ogrenciyi tum sınıf icinde asla rencide etmeye hakkı yoktur topluca dilekce ilçe ve il milli egitim mudurlugune verin kesinlikle okunuyor yada ilçe başkanı birisi varsa tanıdıgın benim teyzem ilce baskan yardımcısı ona git anlat gitsin hocayı surdursun ben 1 kere teyzeme yapdırdım hoca bana tokat attı diye :D onune haritayı koydu dedi kendine yer begen burdan seni ağrıya surcem bu cocuga vurmaya hakkın yok cok tırsıyolar biliyonuzmu :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:
    sen bnm ilk sayfada dediklerimi dinle yapcagın bişi yok kır dizini otur ders dinle :W

öğrenci kim olursa olsun ağa, paşa, kral bilumum yüksek rütbe :) kazanan hep hoca oluyo amk

ayrıca gambler da yaşıyomuş 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

niye öğretmenlerle anlaşılmaz anlamam

11 yıldır sorun yok bende.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

uglyking bunu yazdı:
    bu karının adı nurcan mı ? :) yapacağınızı sölim bi büyük çuval bulun okulda kamera fln yoxa bi köşede sizi görmiyeceği bi yerde direkt kafasına geçirip Allah ne verdiyse girişin ben lisedeyken öle yapmışlardı walla on numara oldu ama dersen başımıza bela almaya gerek yok okl başkanınıda alıp ilçe milli eğitime gidin yazılı dilekçenizi imzalata bildiğiniz kadar kişiye imzalatın gerisinide halledin işte :)

bu konuyu kim horrtlattı diye baktım da:) 1.5 ay olmuş konu açılalı:) sanırım bu kadın küflenmiştir bile:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    madem konu canlandı :D
    kartalkethuda bunu yazdı:
    arkadaşım sizin veliniz felan yok mu? gidin ilçe & il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe verin. öğretmen size bir şeyler satamaz. size hakaret edemez. öğrencilerine torpil veremez. 4 kişi girdiği için sizi disipline veremez(kimse girmese verebilirdi). öğretmeninizin psikolojik sorunları olduğunu da iddia edin. öğretmeniniz açılan soruşturmayla bi kaç ay kendine gelemez zaten. paçayı yırtacağını da zannetmiyorum. siz efendi olun, o yanınızda çirkef kalsın. ama 1 şikayet dikkate almaları için yeterli olmayabilir. mümkünse hepiniz şikayette bulunun. ve bir haberci gelip müdüre 2 soru sorarsa o hocanın işi biter.

aynen katılıyorum :D
    bu arada haberdar edin çok merak ettim karıyı bizdede var böyle bi sakata getircem ama hadi bakalım :D

Im Boned, All Boned.
Toplam Hit: 8023 Toplam Mesaj: 52