Bu Öğretmene Ne Yapabilirim ?
-
sözlü hakaret veya küfür varsa mümkünse bir kamera kaydıyla birlikte il milli eğitim müdürlüğüne ve sözlü hakaretten dolayı savcılığa başvurun kamera kaydıyla bakın ne oluyor. Unutmayın bu ülkede öğretmen olunca herşey lehine gidecek diye bi durum söz konusu değil. Eğer bu olaylara karşı durmak istiyor ve bir daha başkalarının böyle öğretmenlerler öğrenim görmesini istemiyorsan gidip toplu halde dilekçe verin. Madem sizlerin siciline işleniyor bu olaylar öğretmeninde siciline işlensin sizler öğretmenlerinde sicilinin olmadığınımı sanıyosunuz. Sessiz kalmayın
-
öldür gitsin..
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------
sözlü hakaret veya küfür varsa mümkünse bir kamera kaydıyla birlikte il milli eğitim müdürlüğüne ve sözlü hakaretten dolayı savcılığa başvurun kamera kaydıyla bakın ne oluyor. Unutmayın bu ülkede öğretmen olunca herşey lehine gidecek diye bi durum söz konusu değil. Eğer bu olaylara karşı durmak istiyor ve bir daha başkalarının böyle öğretmenlerler öğrenim görmesini istemiyorsan gidip toplu halde dilekçe verin. Madem sizlerin siciline işleniyor bu olaylar öğretmeninde siciline işlensin sizler öğretmenlerinde sicilinin olmadığınımı sanıyosunuz. Sessiz kalmayın
-----------------------------Evet arkadaşımızın dediği tamamen doğru ve mantıklı elinizde Somut belgelerle İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurabilirsiniz , bu konu hakkında babamla da görüşücem sana PM atıcam dostum :)
-
hocalar daha yapacak bişi yok kaç hafta geçti üstüne
-
sen bnm ilk sayfada dediklerimi dinle yapcagın bişi yok kır dizini otur ders dinle :W
-
Şindik öğretmen her zaman haklıdır düşüncesi doğru AMA ogretmenin bir ogrenciyi tum sınıf icinde asla rencide etmeye hakkı yoktur topluca dilekce ilçe ve il milli egitim mudurlugune verin kesinlikle okunuyor yada ilçe başkanı birisi varsa tanıdıgın benim teyzem ilce baskan yardımcısı ona git anlat gitsin hocayı surdursun ben 1 kere teyzeme yapdırdım hoca bana tokat attı diye :D onune haritayı koydu dedi kendine yer begen burdan seni ağrıya surcem bu cocuga vurmaya hakkın yok cok tırsıyolar biliyonuzmu :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
sen bnm ilk sayfada dediklerimi dinle yapcagın bişi yok kır dizini otur ders dinle :W
-----------------------------öğrenci kim olursa olsun ağa, paşa, kral bilumum yüksek rütbe :) kazanan hep hoca oluyo amk
ayrıca gambler da yaşıyomuş
-
niye öğretmenlerle anlaşılmaz anlamam
11 yıldır sorun yok bende.
-
uglyking bunu yazdı:
bu karının adı nurcan mı ? :) yapacağınızı sölim bi büyük çuval bulun okulda kamera fln yoxa bi köşede sizi görmiyeceği bi yerde direkt kafasına geçirip Allah ne verdiyse girişin ben lisedeyken öle yapmışlardı walla on numara oldu ama dersen başımıza bela almaya gerek yok okl başkanınıda alıp ilçe milli eğitime gidin yazılı dilekçenizi imzalata bildiğiniz kadar kişiye imzalatın gerisinide halledin işte :)
-----------------------------bu konuyu kim horrtlattı diye baktım da:) 1.5 ay olmuş konu açılalı:) sanırım bu kadın küflenmiştir bile:)
-
madem konu canlandı :D
kartalkethuda bunu yazdı:
arkadaşım sizin veliniz felan yok mu? gidin ilçe & il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe verin. öğretmen size bir şeyler satamaz. size hakaret edemez. öğrencilerine torpil veremez. 4 kişi girdiği için sizi disipline veremez(kimse girmese verebilirdi). öğretmeninizin psikolojik sorunları olduğunu da iddia edin. öğretmeniniz açılan soruşturmayla bi kaç ay kendine gelemez zaten. paçayı yırtacağını da zannetmiyorum. siz efendi olun, o yanınızda çirkef kalsın. ama 1 şikayet dikkate almaları için yeterli olmayabilir. mümkünse hepiniz şikayette bulunun. ve bir haberci gelip müdüre 2 soru sorarsa o hocanın işi biter.
aynen katılıyorum :D
bu arada haberdar edin çok merak ettim karıyı bizdede var böyle bi sakata getircem ama hadi bakalım :D