Bu Oyunun Adı Ne?
-
s.a millet.
oyunu rastgele buldum izledim.çok hoşuma gitti.çadı nedir bilen varmı.büyük ihtimalle ps3 oyunu.acaba pc si de varmı
http://www.youtube.com/watch?v=E2vncMGLeV4&feature=related
-
hoca oynlar hkkinda pek bir bilgim yok ama bunun pc de olacagini sanmiyorum ama pc icin boyle oyunlar mevcut
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca oynlar hkkinda pek bir bilgim yok ama bunun pc de olacagini sanmiyorum ama pc icin boyle oyunlar mevcut
-----------------------------oyun mükemmel.ama illa bu oyun olması gerekmez.buna benzer bi pc oyunu varsa isimlerini verirmisin.
-
dostum play station oyunu bu muhtemelen night fight yada fight night ea games in oyunu sağlam oyundur herkesle her türlüde kapışırım.
yanlız bu vidyo daki sanırım yeni versiyonu sen youtuba yukarda verdiğim isimi yaz ps ea night fight filan çıkar.
hatta snein yerine baktım evet yeni versiyonuymuy ben figt night rounf3 oynuyordum bu 4 müş al vidyosu
-
dandik.....
-
vidyo oyunu oynarkenki görüntü değil o yüzden street fihter gibi birşey olmuş ama oyunu oynarsan ps kumandasındaki tüm tuşların fonksiyonu var oyunda ve öyle kullansanda olur kullanamsanda olur şekilinde değil baba baba kullanacaksın kumandaya iyi hakim olman gerekiyor futboll oyunları gibi değil yani dandik değil:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
vidyo oyunu oynarkenki görüntü değil o yüzden street fihter gibi birşey olmuş ama oyunu oynarsan ps kumandasındaki tüm tuşların fonksiyonu var oyunda ve öyle kullansanda olur kullanamsanda olur şekilinde değil baba baba kullanacaksın kumandaya iyi hakim olman gerekiyor futboll oyunları gibi değil yani dandik değil:)
-----------------------------ahh ahh sokak dövüşünü ne kadar oynardık az mı atari eskittik şimdi bide HD versiyonu çıktı oyun aynı oyun zevk odur bir oyundan öyle zevk alınır
bu yeni nesil oyunların hepsi çöp
-
pc değil herhalde bu
pc ise bulun ya şu oyunu
-
dedik ya playstation oyunu:)
-
buna benzer bi oyun yokmu?onada razıyız.
-
valla yok bende çok aradım ea games böyle bir oyunu kesin pc versiyonu içinde çıkarmalı diye üdşündüm ama yok malesef.
zaten oyunu birlkez playstationda oynasıanız bu oyunu pc de olsa nasıl oynardık diye düşünürsünüz. çünkü klavye ile keyifle oynayacağınız bir oyun değil yumrukları analog ile vuruyorsunuz ordaki daireleri nasıl bükerseniz adamımızın kolları ona göre yumruk atıyor diyim ben size:)