folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bu Özellikteki Notebook 700 TL Alınır Mı ?

Bu Özellikteki Notebook 700 TL Alınır Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

fiyattan öncelik olarak özelliklerine göre nasıldır? Yeni çıkan oyunlarda sorunlar yaşatır mı ?

Corel, Photohshop vs gibi programlarda performansta sıkıntı olur mu ?

teknik olarak anlayan arkadaşlar detaylı bilgi verirse sevinirim.

(cihaz ikinci eldir, sıkıntısı ve kozmetik olarak sorunu yoktur)

SAMSUNG NP355V5C-S05TR

AMD A8-4500M 2.80GHz QUAD CORE İŞLEMCİ

6 GB DDR3 RAM + 750 GB HARDDİSK

AMD RADEON HD 7670M + 7640G 1536 MB HARİCİ EKRAN KARTI

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Markası nedir ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

samsung konuyu da düzelttm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

beyler biraz aciliyeti var cihaz şehir dışında ona göre gidip alacağım da fikirleri ve teknik yardımlarınızı bekliyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

kislik aliyorsan al. yazlik alicaksan kumburgaz taraflarina yonel :)

yazin cok isinir kisin sorun cikartmaz. 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hacı sen "netbook"ta son çıkan oyunları oynamayı mı düşünüyorsun ? Hayal pilavı yeme bence oyun oynamak istiyorsan masaüstü veya sağlam bi dizüstü al.

Netbookun özelliklerine göre fiyatı iyi geldi, piyasasını bilmiyorum ama.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung laptop ve televizyon konusunda iyidir. Laptopları ısınma yapmaz. Fakat telefon ve beyaz eşyalarından uzak durun. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Hacı sen "netbook"ta son çıkan oyunları oynamayı mı düşünüyorsun ? Hayal pilavı yeme bence oyun oynamak istiyorsan masaüstü veya sağlam bi dizüstü al.

netbook değil notebook. son çıkan dediğim bf, pes 2014 gibi vs

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

netbook değil notebook. son çıkan dediğim bf, pes 2014 gibi vs

Ben netbook diyorum, sıkıntı mı var ? Ayrıca bf 3-4 ü onunla işkence çeke çeke oynarsın. Bf 2 oynarım diyorsan al:

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

hocam kesinlikle amd den uzak dur amd laptoplarda hem çok yavaş hem de çok sorunlu benim amd laptop devamlı kitleniyordu.

işte öyle
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Netbook ufak ekranlı laptoplara deniyor. Zaten intel atom işlemci sağolsun tutulmadı. Artık üretilmiyor. Notebook ise bildiğimiz laptop. 

Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 16