Bu Özellikteki Notebook 700 TL Alınır Mı ?
-
Merhaba arkadaşlar,
fiyattan öncelik olarak özelliklerine göre nasıldır? Yeni çıkan oyunlarda sorunlar yaşatır mı ?
Corel, Photohshop vs gibi programlarda performansta sıkıntı olur mu ?
teknik olarak anlayan arkadaşlar detaylı bilgi verirse sevinirim.
(cihaz ikinci eldir, sıkıntısı ve kozmetik olarak sorunu yoktur)
SAMSUNG NP355V5C-S05TR
AMD A8-4500M 2.80GHz QUAD CORE İŞLEMCİ
6 GB DDR3 RAM + 750 GB HARDDİSK
AMD RADEON HD 7670M + 7640G 1536 MB HARİCİ EKRAN KARTI
-
Markası nedir ?
-
samsung konuyu da düzelttm
-
beyler biraz aciliyeti var cihaz şehir dışında ona göre gidip alacağım da fikirleri ve teknik yardımlarınızı bekliyorum
-
kislik aliyorsan al. yazlik alicaksan kumburgaz taraflarina yonel :)
yazin cok isinir kisin sorun cikartmaz.
-
Hacı sen "netbook"ta son çıkan oyunları oynamayı mı düşünüyorsun ? Hayal pilavı yeme bence oyun oynamak istiyorsan masaüstü veya sağlam bi dizüstü al.
Netbookun özelliklerine göre fiyatı iyi geldi, piyasasını bilmiyorum ama.
-
Samsung laptop ve televizyon konusunda iyidir. Laptopları ısınma yapmaz. Fakat telefon ve beyaz eşyalarından uzak durun.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Hacı sen "netbook"ta son çıkan oyunları oynamayı mı düşünüyorsun ? Hayal pilavı yeme bence oyun oynamak istiyorsan masaüstü veya sağlam bi dizüstü al.
netbook değil notebook. son çıkan dediğim bf, pes 2014 gibi vs
-
streetw1se bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
netbook değil notebook. son çıkan dediğim bf, pes 2014 gibi vs
Ben netbook diyorum, sıkıntı mı var ? Ayrıca bf 3-4 ü onunla işkence çeke çeke oynarsın. Bf 2 oynarım diyorsan al:

-
hocam kesinlikle amd den uzak dur amd laptoplarda hem çok yavaş hem de çok sorunlu benim amd laptop devamlı kitleniyordu.
-
Netbook ufak ekranlı laptoplara deniyor. Zaten intel atom işlemci sağolsun tutulmadı. Artık üretilmiyor. Notebook ise bildiğimiz laptop.