Bu Paraya Bu Bilgisayar Almalı Mıyız?
-
P4 2,8 işlemci, asus p4p800 anakart, asus 128mb ekran kartı, 17" crt monitor philips, 512 mb kinston ram, 80 gb samsung hdd, samsung cdrw , nec dvd rw, hp c1810(yazıcı, tarayıcı, fotokopi) creative 4400(4+1) ses sistemi, speedtouch adsl modem, webcam, kulakluk, kart okuyucu 650 YTL? arkadaşa bakıyoruz ama nasıl fiyat???
-
Daha iyisini 500 YTL'ye almıştım ( elden düşme ) Sıfır olsa dahi yanaşmayın... Bu Fiyat pahalı değil..
Apaçık; KAZIK
O kazığın arkadaşına girmesini istermisin bilmiyorum. Seçimi Biz Sana Bıraktık....
-
istemem tabi(: sağolasın hocam diiyemde almasın bare...
-
aga tam detayını bilmiyorum şimdi unuttum 1.6 ghz çifçekirdek işlemci +anakart 1 gb ram 512 mb asus ekran kartı 160 gb hdd daha yeni topladım 250 ytl gerisini sen hesap et
-
alma
-
400 Ytl de Hesabına gelırse de amk 450 den fazla bı k urus koklatmam ben o bılgısayara amk
-
444 e oluyorsa bahçeye boşalt
-
Bendeki sistemin aynısı, monitörsüz 300 e satarsam iyidir gözüyle bakıyorum :D
-
hoca eger istanbul'da oturuyorsan mecidiyeköy/ulus pc'De ßu saydıklarindan daha ii donanima sahip aynı fiyat'a pc sattıgını biliyorum gecen gün arasdırma yapip karsılasmisdim.. Tam özelliklerini bilmiyorum hatırlamiyorum desem dogru olur ama senin saydıgın özelliklerden iyi oldugunu hatırlıyorum...
-
hacı 2.8 iyi değil 3.2 falan olsa iyi olur ekran kartı ise 256 olmasını tavsiye ederim ama 128 de kötü sayılmaz
-
arkadaşlar bende yeni bi kasa alıorum ::: intel 2.4 ghz core2 duo 2 mb 800mhz işlemci, HI LIVEL 1GB RAM, intel 945gcnl anakart, ASUS 512 EKRAN KARTI, samsung 160 gb harddisk, KASAYI UNUTTUM :), bide dvd yazıcı ama onuda unuttum :D:D buna 600 lira vericem nasıl iimi dersiniz
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 14