folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Paraya Bu Bilgisayar Almalı Mıyız?

Bu Paraya Bu Bilgisayar Almalı Mıyız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

P4 2,8 işlemci,   asus p4p800 anakart, asus 128mb ekran kartı, 17" crt monitor philips, 512 mb kinston ram, 80 gb samsung hdd, samsung cdrw , nec dvd rw, hp c1810(yazıcı, tarayıcı, fotokopi) creative 4400(4+1) ses sistemi, speedtouch adsl modem, webcam, kulakluk, kart okuyucu 650 YTL? arkadaşa bakıyoruz ama nasıl fiyat???

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Daha iyisini 500 YTL'ye almıştım ( elden düşme ) Sıfır olsa dahi yanaşmayın... Bu Fiyat pahalı değil..

Apaçık; KAZIK 

O kazığın arkadaşına girmesini istermisin bilmiyorum. Seçimi Biz Sana Bıraktık.... 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    istemem tabi(: sağolasın hocam diiyemde almasın bare...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek
    aga tam detayını bilmiyorum şimdi unuttum 1.6 ghz çifçekirdek işlemci +anakart 1 gb ram 512 mb asus ekran kartı 160 gb hdd daha yeni topladım 250 ytl gerisini sen hesap et

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    alma

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    400  Ytl  de  Hesabına gelırse de amk  450  den  fazla  bı k urus  koklatmam  ben  o  bılgısayara amk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    444 e oluyorsa bahçeye boşalt

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolalper
    coolalper's avatar
    Erkek
    Bendeki sistemin aynısı, monitörsüz 300 e satarsam iyidir gözüyle bakıyorum :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    hoca eger istanbul'da oturuyorsan mecidiyeköy/ulus pc'De ßu saydıklarindan daha ii donanima sahip aynı fiyat'a pc sattıgını biliyorum gecen gün arasdırma yapip karsılasmisdim.. Tam özelliklerini bilmiyorum hatırlamiyorum desem dogru olur ama senin saydıgın özelliklerden iyi oldugunu hatırlıyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    hacı 2.8 iyi değil 3.2 falan olsa iyi olur ekran kartı ise 256 olmasını tavsiye ederim ama 128 de kötü sayılmaz

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende yeni bi kasa alıorum ::: intel 2.4 ghz core2 duo 2 mb 800mhz işlemci, HI LIVEL 1GB RAM, intel 945gcnl anakart, ASUS 512 EKRAN KARTI, samsung 160 gb harddisk, KASAYI UNUTTUM :),  bide dvd yazıcı ama onuda unuttum :D:D buna 600 lira vericem nasıl iimi dersiniz  

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
Toplam Hit: 1886 Toplam Mesaj: 14