Bu Paraya Bu Laptop Alınır Mı ?
-
http://i.hizliresim.com/KgybG3.jpg
sizce değer mi arkadaşlar ?
-
amd yi bilmem ama benzer fiyata 4.5 sene g530 modelini aldım(dual core 2.0, 3gb ddr2) düzenli bakımını falan yaparak halen kullanıyorum. Ama word 2010 bile kasma yapabiliyor benim pc de :D
-
Bence kötü durmuyor iş görür ( bana göre ) bu güncel mi hocam hala satışta var mıdır ?
-
ne0n12 bunu yazdı
Bence kötü durmuyor iş görür ( bana göre ) bu güncel mi hocam hala satışta var mıdır ?
30 Ocak'ta gelecek.
-
ekran kartı yazmıyo onboard bişey var demek ki.
oyun ve grafikle alakalı bi'şey yapmayacaksan iş görür.
-
Bence gayet güzel. Aynı fiyata satın aldığım laptopta amd e2000 işlemci var,ekstra ekran kartı yok. Ama amd sayesinde cod mw3 oynadım.benim cihaz çift çekirdekli olmasına rağmen çok memnunum.bence alabilirsin
-
Ekran kartı yok sanırım fakat lazım olan olur diye konu up
-
Hocam mad a serisi işlemciler apu dur. Yani CPU+GPU karışımı gibi birşey. A serişi apuların içinde radeon HD 6xxx-8xxx serisi ekran kartı yongaları var.Dx11 falan destekliyor bu ekran kartları ama tabi öyle far cry 3 ü ya da battlefield 4 ü mediumda performansla oynatıcam diye iddialı birşey söylemek söz konusu değil.
Genelde ekran kartı ile ilgili işlemlerle çok haşır neşir olmayan, düşük güç tüketimli makineler bunlar. Eski netbooklar gibi düşün işte.
-
Bugün gidip sordum gelirse ayırın diye eleman dedi abi geldi istersen vereyim diye.Yanımda para yoktu birazdan almaya gideceğim.İnceleme yapıp fotoğraf vs eklerim buraya.Zaten her markete 1 adet geliyor dedi.
mkyb tarafından 28/Oca/14 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
AMD nin en son A serisi işlemcisi A10-7850K nın marifetlerini izleyin...
-
usta hiç alma bende a4 var berbat atom işlemcili bilgisayarla aynı bok.