Bu Paraya Bu Laptop Alınır Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://i.hizliresim.com/KgybG3.jpg

sizce değer mi arkadaşlar ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

amd yi bilmem ama benzer fiyata 4.5 sene g530 modelini aldım(dual core 2.0, 3gb ddr2) düzenli bakımını falan yaparak halen kullanıyorum. Ama word 2010 bile kasma yapabiliyor benim pc de :D

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Bence kötü durmuyor iş görür ( bana göre ) bu güncel mi hocam hala satışta var mıdır ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ne0n12 bunu yazdı

Bence kötü durmuyor iş görür ( bana göre ) bu güncel mi hocam hala satışta var mıdır ?

30 Ocak'ta gelecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ekran kartı yazmıyo onboard bişey var demek ki. 

oyun ve grafikle alakalı bi'şey yapmayacaksan iş görür.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Bence gayet güzel. Aynı fiyata satın aldığım laptopta amd e2000 işlemci var,ekstra ekran kartı yok. Ama amd sayesinde cod mw3 oynadım.benim cihaz çift çekirdekli olmasına rağmen çok memnunum.bence alabilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekran kartı yok sanırım fakat lazım olan olur diye konu up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam mad a serisi işlemciler apu dur. Yani CPU+GPU karışımı gibi birşey. A serişi apuların içinde radeon HD 6xxx-8xxx serisi ekran kartı yongaları var.Dx11 falan destekliyor bu ekran kartları ama tabi öyle far cry 3 ü ya da battlefield 4 ü mediumda performansla oynatıcam diye iddialı birşey söylemek söz konusu değil.

Genelde ekran kartı ile ilgili işlemlerle çok haşır neşir olmayan, düşük güç tüketimli makineler bunlar. Eski netbooklar gibi düşün işte.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bugün gidip sordum gelirse ayırın diye eleman dedi abi geldi istersen vereyim diye.Yanımda para yoktu birazdan almaya gideceğim.İnceleme yapıp fotoğraf vs eklerim buraya.Zaten her markete 1 adet geliyor dedi.

mkyb tarafından 28/Oca/14 12:47 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

AMD nin en son A serisi işlemcisi A10-7850K nın marifetlerini izleyin...

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMD-Fusion-A107850K-ile-Ekran-kartsiz-BF4-deneyimi-video-inceleme.htm

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

usta hiç alma bende a4 var berbat atom işlemcili bilgisayarla aynı bok.

Toplam Hit: 1465 Toplam Mesaj: 12