Bu Park Ya Bizde Olsaydı? :))
-
Kore'de müstehcen heykellerle dolu bu park görenleri hayrete sürüklüyor.
Kore'de müstehcen heykellerle dolu bu park görenleri hayrete sürüklüyor. Bu parkın Türkiye'de olduğunu düşünebiliyor musunuz? "Tükürürüm böyle sanata" mealinde cümle kuranlar tükürmekten ölebilirdi:) Gerçi Koreliler de biraz abartmamış değil...
Kararı siz verin....Resimler: http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=2991&resimno=1
-
bu ne olm böyle :D
ereksiyona uğrar insan parkta
gezemye gidenlere prezervatif versinler
türkiyede olsa her heykele biri yapışırdı
geceleri hele millet video çekerdi :D
-
bu ne len hangi akıllının aklına gelmiş bu:D
-
Güzel güzel. Sanatsal olarak sıklıkla içe,seyrek olarakta dışa vurumcu çalışmalar :)
-
:) ohaa bu ne lan
-
bizimkiler bunlara bakar bakar asılırlar ak :D
-
hebele hübele :D bu ne yaw D:D::D:D cinsi sapıklar :D
-
+18 bi park bu daha küçükleri alnımamsı lazım :D:D
ayrıca bu kore japonlar falan tam tarrak hastası arkadaş hatta çinlilerin galiba cinsellik ile ilgili yine böle garip garip heykellerle falan bi festivali oluyor :D
-
bu ulkede camekanda duran cansız makenle ılıskıye gırmye calısan ınsalr var salıcaksın bu parkaa :D kadın erkek anlmaslar valaa :D :D :D
-
vala böle bi park Türkiye de olsaydı o heykeller sabaha kalmaz parçalanırdı üzerlerindee sprem kalıntıları diş izleri vs. olurdu.. XD
giyim mağazasında akşamdan saklanıp mağaza kapandıktan sonra vitrindeki mankenle sabaha kadar sex yapıp(sex yapmaya çalışıp mankeni parçaladıktan) sonra orda sızan vatandaşların olduğu bi ülke de o park sağlam kalmazdı heralde XD XD XD
-
sapık fln diyorsunuz demekki içinizde sapıklık var ben çok beğendim kızlar la rahat rahat gidilebilecek biryer kore teknolojide japonya kadar üstün bir ülke yani bizim gibi deil üst seviye bir ülke çok beğendim güzelmiş :D