Bu Programı Bul Paranı Nakit Al ..!
-
Evet arkadaşlar baslıktada gordugunuz uzere ismini verecegim programı bulan olursa eger 85 TL nakit olarak alacaktır..
Sartlarım sudur:
1. Programın İsmi: LogoStart ( fatura kesme programı )
2. bu Programı dısardan alsam 1.500 tl miş ..
3. bu program nette yokmus olsa bile demo veya sureliymiş kullanımı.. işte bende kullanımı SINIRSIZ istiyorum ... ( progreamı bul şifresininde ayriyaten bul oda sana kalmıs .. )
4. kısaca dısardan almıs gibi istiyorum ... sınırsız şifreli vs vs...
dipNOT: Bana Bulamazsın dediler bu programı netten nbulsan bile kullanımı sınırlıdır dediler.. bunu söleyende tbt tanıyanlar.. ben tbt yardım alırım demişteim tbt bulamaz gibi laflar ettiler .. ama size guvenıorum arkadaşlar..
para meselesşne gelince paranızı nakit alacaksnız .. İstediginiz bankaya hesabınıza yatırıcam..
hadi kolay gele.. -
1500 tl'lik programı bulana 85 tl çok az be hocam arttır şunu ya 200 300 falan olsa herkes canı gönülsen sarılır bu işe :D:
-
ama bu suç :)
-
kimse bulamazsa parayı bastırıp alacan sanırım.Eğer öyle olcaksa upla bi yerede senden sonra işi düşen olursa para vermesin
+
biraz baktım bulamadım, bulsamda para istemezdim
-
valla usta banada verilen para bu ama bulan olsun bide fiyat gene konusuruz bulunması onemli olan .. ))
-
şöyle bi araştırdımda bu program warezlerde ve torrent sitelerinde yok gibi.yerli yazılım olduğu için ve muhasebe programı olduğu için pek yaygın bişeyde değil sanki...bikaç yere daha bakayım,yoksa yoktur nette :D
EDİT: mtctyede baktım belki yerli program olduğu için crackini fln yapmışlardır diye ama yok..Benden paso...Bulabilen olursa ver85lirayı acıma :D kimse bulamazsa bulucaksın birini kırdırıcaksın programı üstüne biraz daha verip,yada orjinalini alıcaksın ki 1,5 değil 1milyar civarı :)
-
Logo LKS Mi Hoca Tam Anlamadım Bulabilirim Ben.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Logo LKS Mi Hoca Tam Anlamadım Bulabilirim Ben.
-----------------------------logo start demiş :) http://www.logo.com.tr/?SiteMapId=1976
-
parada çok ilginç hacı 85 tl. :) niye 100 veya 75 değil
-
PROGRAMIN İSMİ LOGOSTART
PARA KONUSU TEKRAR KONUSULUR BULAN OLSUNDA HELE Bİ ... -
İlla Logostart mı Lazım Netsis Vs Olmaz Mı ?