Bu Programı Nerden Bulabilirim
-
hocalar aradım biraz cıkmadı nerden blabılırım daha önce gören kullanan varmı
http://www.cezmikalorifer.com/video/519/Turk_isi_Guitar_Hero_%5BHQ%5D.html
-
sen bu adamın onu klavyeyle çaldığınımı düşünüyosun program sayesinde?
ben olsam fona sagopa kajmer atardım daha inandırıcı olurdu :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
sen bu adamın onu klavyeyle çaldığınımı düşünüyosun program sayesinde?
ben olsam fona sagopa kajmer atardım daha inandırıcı olurdu :D
-----------------------------çalsım çalmasın varsa öyle bi program bakmak isterim adamdan banane
-
Aga fake bu mod filandır dedimde önce f3 e yeşil için basıyor sonra sarı ama güzel yapmış :)
-
Program olduğu bile belli değil belki video :/
Bak bakalım buradaki linkte varmı üyelik istiyo bi bak çalışıcakmı
http://www.gezginweb.com/baglama-hero-t53831.html?s=08c61a4b9c6e7eab0cfb71f8d7ef473c&
-
yukardan aşağı akarken MAvi Renkli Nota klavye de ENTER i temsil ediyor. dikkatli bakarsanız bazen mavi notalar geçerken basmıyor. buna benzer geçtiğimiz günlerde google de tellere vurarak istiklal marşını çalan adamı yayınlamışlardı ki o da yalandı hikaye yani bu da
-
harbiden on numara :D
-
Bağlama çalan biri olarak söylüyorum tamamiyle uydurma,çünkü süslemeler var ve sol eli sürekli 4 notada halbuki 7 ana ses ve ara seslerde var ezgide
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
Bağlama çalan biri olarak söylüyorum tamamiyle uydurma,çünkü süslemeler var ve sol eli sürekli 4 notada halbuki 7 ana ses ve ara seslerde var ezgide
-----------------------------İyi de oyunu en zor seviyede açmadıysa zaten hepsini kullanmayacaktır.
Guitar Hero mantığı. Diyelim ki şarkı normalde 10 tuş ile çalınıyo ama kullanıcı oyunu "kolay" modunda oynuyo. O zaman sadece birkaç tuş kullanması yeterli, gerisini bilgisayar çalıyor.
-
butür oyunlar var neresi fakeki bunun millet ögrenmiş bir fake herboka fake diyor konsolları araştırısın bakalım
-
tam ne istediğini bilmiyorum ama adobenin gitarlı beat yapma programı vardı :) audition diye