Bu Renkler Niye Böyle ?
-
Arkadaşlar GTA San Andreas'ı yükledim ama görüntüler çok garip en güncel driver'ı kurduğum halde sonuç yine aynı sizce sebebi nedir ?

-
oyunun grafik ayarlarına baktınmı
-
Baktım hocam herşey en yüksekte, aa falan da en yüksek
-
İşlemcin belki yeterli gelmiyordur? Ekran kartı yeterli değilse ya açmaz ya da açar ama felaket kasar. İşlemci yeterli değilse, bazı yerleri boşlukmuş gibi siyah gösterebiliyor. Sistemini yaz ki ona göre konuşalım.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
İşlemcin belki yeterli gelmiyordur? Ekran kartı yeterli değilse ya açmaz ya da açar ama felaket kasar. İşlemci yeterli değilse, bazı yerleri boşlukmuş gibi siyah gösterebiliyor. Sistemini yaz ki ona göre konuşalım.
-----------------------------5 GB RAM
1 GB GeForc 9600 GT
INTEL CORE 2 DUO 2.66 2.67
-
Sisteminde sorun yok hocam. Anlayamadım ben de neden böyle olmuş. Belki ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyordur. NVidia Denetim Masası'nı bir kurcala bakalım ama benzer oyunlarda böyle bir sorunun yoksa, hiç kurcalama :)
-
belki bir ihtimal ekran kartı çıkışına falan bak belki tam oturmuyordur olmadı monitör ayarlarına bir bak derim ben
-
kavgada söylenmez böyle sistem :)) iyimiş hocam sistem.
-
kivanc bunu yazdı:
kavgada söylenmez böyle sistem :)) iyimiş hocam sistem.
-----------------------------Hocam ben şikayetçiyim ya baksana gta sa da bile sorun çıkartıyor daha rahat rahat bir oyun oynayamadım
-
oyun renk ayarlarında 16bit , 32 bit seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam 32 bit olmalı onu seç..
ayrıca sistemin gta4 kaldırabilir sa ile ne işin var hocam :/
-
pesimistzombie bunu yazdı:
oyun renk ayarlarında 16bit , 32 bit seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam 32 bit olmalı onu seç..
ayrıca sistemin gta4 kaldırabilir sa ile ne işin var hocam :/
-----------------------------Özledim hocam ya bu arada yok seçeneklerde öyle bir şey