Bu Resim Neyi Simgeliyor? Fikri Olan Var Mıdır?
-
bu nedir a.q? satanist resmimi yoksa başka bişemi. merak ettim
-
1) Triumph nickli müridin avatarı
2) orada 1 keçi var birşeyler hatırlıyorum ama net bilgisi olanlar yazarsa daha iyi olur tabi.
-
bkz : /layer_pentagram_white.jpg
Pentagram seysi :Pp
-
Hmm kanla yazılmış bir ters yıldız. Pek iyimser bişeyi temsil etmediğini sanıyorum :D
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------bkz : /layer_pentagram_white.jpg
Pentagram seysi :Pp
-----------------------------abi peki "pentagram" nedir ?
-
Bunlar galiba satanistlerin destekçileri.Sağ kolları gibi birşeydi galiba?
YAda yanlış hatırlamıyorsam ateş,su gibi elementlere tapan ipnelrein işaretiydi galiba. :D
-
-
Pentagram 5 elementi simgeleyen masum bi simgedir : ) , bu masum gibimi görünüor sizce : ) , satanizmin sembollerindendiR ...
-
Orada keçi var abi oldum olası sevmem şu hayvanı sakalı var resmen!
Arkadaşlar forumun yapısını zikicek büyüklükte resimleri şöyle 800x600 ya da 640x480 yapıp koysak daha estetik olur.
-
satanistlerin die biliyorum keçi başımıdr nedir onlara özgü bişeydi a.q satanistler kimmiş a.q cıksın karşıma keserim onu
-
bildiğim kadarıylan (yanlışda bilior olabilirim) bierde okumuştum
eskidende vardı bu sembol,pentagramın 5 yıldızının herbirinin ucunda şeytana yakarma ifadesi bulunuordu...hepsi birleşincede anlamlı bişiler cıkıordu ortaya...tabi şimdiki pentagramlarda yok sanıorum o...sembolik olarak satanizmi temsil eder,ama pentagramı sadece satanistlerin sembolu olarak algılamamak lazım...amblemını cok severim yıldız-şeytan-mistik fln ama satanist fln deilim olmamda... hor gormuyelim insanları pentagram takıor die,hele sacı uzun, küpe takıor ve siyah giyiyor die hic hor gormeyelim...