Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 İşiden Yalnızca 1"İ Anlayabiliyor.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaan dostumun dediği gibi şimdi çok şey anlatıyor.
-----------------------------bencede çok şey anlatıyor :D
-
neymiş bunun anlamı hadi artık verinde cevabı çatlatmyın meraklıyımdır ben
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaan dostumun dediği gibi şimdi çok şey anlatıyor.
-----------------------------bencede çok şey anlatıyor :D
-----------------------------Hahhaha süpersiniz hocam :D
-
Cevabı falan yok bunun boşuna beklemeyin. Adminler kilitlese iyi olur, böyle saçma bir konu boşuna vakit çalıyor.
-
muhtemelen belli bi psikolojik rahatsızlığı tespit eden bi bakış açısı aranıyor
onun için zeka belirtisi olduğunu düşünüp hemen üzülmeyin anlamadım diye
şahsen hiçbişey anlamadım pişman değilim
-
bu resmin psikolojik testlerde kullanıldığını,resimde bi gizemin olmadığını ve sadece tedavi edilecek hastanın içinde bulundu ruh halinin incelenmesi açısından hazırlanmış bi çalısma oldugunu söykedikya. daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz.
-
göte giren şemsie açılmaz :W
-
doganin yokolgunu gosteriyo bence ilk bakina o carpti gozume yesil kaboluyo ...
-
eexper bunu yazdı:
bu resim, psikolojik saptamalarda kullanılıyor ve resmin gerçek anlamını 10000 kişiden yalnızca 1'i anlayabiliyor. Resmin gerçek anlamını anlayabilenler, doktorlar tarafından gözetim altında tutularak, üzerlerinde deneyler ve araştırmalar yapılıyor. Resmin ne anlama geldiğini anlayamayanlara ise resmin anlamı açıklanmıyor, böylece resmin anlamının herkes tarafından bilinmesi engellenmiş olunuyor. Ben pek kafa yormadım ama sağ üst köşede bi kaplumbağa gördüm. bu benim saptamam.sizde bi bakın isterseniz.belli olması için çizdim etrafını.
la şaka maka harbi ordaki kaplumbağayı emen bi tane yavru kaplumbaa var :D hocam senn çizdiin resimdeki kafaı çıkar o gözü çizdiin yer yavru kaplumbağanın boynu olsun :D edit:şöle bi sorun var yavru annesini ayağından emio :d en sol üstteki bulutta anne kaplumbağayı öpen kurbağa ha bi de anne kaplumbağanın götünde kuş gibi bişe var buldukça ben size yazarım xD -
ölü insanlar görüyorum..
Toplam Hit: 19397 Toplam Mesaj: 98