Bu Saatın Cakması Veya Daha Ucuzu
-
-
Bence çakmasını almak yerine 6 ay beklesende gidip bu saati al..
-
Hacı kervan pasajına git,birde çankayadaki bitpazarına uğra. Varsa orlarda vardır birde bi mürit kaçak bişeyler temin edebiliyodu ama nickini unuttum onlardan ses çıkar belki
@anubisx haklı.
-
haklı oldugunu biliyorum ama bir saate bu kadar para veremem
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------haklı oldugunu biliyorum ama bir saate bu kadar para veremem
-----------------------------o zaman collezione dakilere falan bak. Çakma saatler çabuk bozulur,bozulmayıda geçtim kasasının falan boyası atıyor resmen çoğunda. hem o dakika saniye sayaçları falanda çalışmaz güzel durmaz kolda. collezion da bi ara bi alana bi bedavamı neydi,öyle bide kampanya bulursan aynı saatin iki farklı rengini alır kafana göre takılırsın ;) verceğin parada 30-60 lira arası olur
-
Hoca cakma saat alacagina bilinmis bir markanin ucuz modellerinden birini al.
Cakma saatler cok dandik oluyor zaten.
-
cakma derken markası önemli deyil böyle sekilli olması
-
Altı üstü 300 TL al gitsin,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Altı üstü 300 TL al gitsin,
-----------------------------para var imkan var :|
+ çakma alıp 1 hafta sonra bozulacağına git 20 30 liraya kasıyo al 10 sene kullan hacı
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------cakma derken markası önemli deyil böyle sekilli olması
-----------------------------hacı hiçbi markada çakma bile olsa ucuza o saniye dakika zımbırtıları çalışanını bulamazsın. bulsanda bi haftada bozulur. dediğim gibi collezione a falan bak orlarda güzel modeller oluyor,atla bi 104e in karamürselin orda konakta,ilerden dal kemeraltına gez dolaş bak :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------uz-i bunu yazdı:
-----------------------------cakma derken markası önemli deyil böyle sekilli olması
-----------------------------hacı hiçbi markada çakma bile olsa ucuza o saniye dakika zımbırtıları çalışanını bulamazsın. bulsanda bi haftada bozulur. dediğim gibi collezione a falan bak orlarda güzel modeller oluyor,atla bi 104e in karamürselin orda konakta,ilerden dal kemeraltına gez dolaş bak :)
-----------------------------konak pierin önündeki köprüde bi somaliliden saat aldıydım. Cumhuriyet meydanına gelene kadar ışığı bozuldu, geri döndüm hemen ben gelene kadar adam uçmuş.
kolezyonda en azından aldığın zaman kaçamazlar.tavsiye.
edit: bak bunlar hoşuma gitti hacı