Bu Saatten Sonra Bada İşletim Sistemli Telefon Alınır Mı ?
-
Tum isletim sistemlerini kullandim biraz farkli seyler deneyeyim diyorum.Aklimda Bada işletim sistemli Samsung Wave 1 almak var.Telefonda tek yaptigim bos zamanlarda nete girip takilmak ama bu keyfimi sürekli browsersdan atip vs piç etmesini istemiyorum.Alınir mi sizce bu telefon?
-
Alınmaz.Net.
-
bada zaten kısmen androide benziyor star 2 ve wave 723 kullanmışlığım var internette kasma yapmıyacağından eminim ama işte uygulama sıkıntısı var malesef
-
almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
LethaLImpacT bunu yazdı
Alınmaz.Net.
+ cop
-
Bu saatten sonra symbian , java , bada , bb işletim sistemli telefonlar alınmaz. internette çok rahat dolaşırsın java ile ama biyere kadar.Şuan android kullanan biri olarak söylüyorum.Doğru düzgün telefonunuzun olmasını istiyorsanız , ios şart. yakında geçmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.
tolgaStain tarafından 31/Tem/13 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
zeynelbey bunu yazdı
bada zaten kısmen androide benziyor star 2 ve wave 723 kullanmışlığım var internette kasma yapmıyacağından eminim ama işte uygulama sıkıntısı var malesef
Öyle pek uygulama takıntım yok.Dediğim gibi sadece nete vs giriyorum.Wave 1 işimi görür mü ? Bada nasıldır kasma olayı vs var mı ?
-
hocam whatsapp yok
-
OttomanSlap bunu yazdı
hocam whatsapp yok
Hocam yazdım zaten program takıntım yok.
-
tolgaStain bunu yazdı
Bu saatten sonra symbian , java , bada , bb işletim sistemli telefonlar alınmaz. internette çok rahat dolaşırsın java ile ama biyere kadar.Şuan android kullanan biri olarak söylüyorum.Doğru düzgün telefonunuzun olmasını istiyorsanız , ios şart. yakında geçmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.
+9
-
Dostum almanı tavsiye etmem kullanıcı olarak, kesinlikle alınmaz