folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Sabah Rüyamda Uyandım

Bu Sabah Rüyamda Uyandım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Büyütülecek birşey değil hoca telkin ile geliştirebilirsin bunu. Gün içinde aklına geldikce "uçabiliyor muyum şu an?" de mesela, alışkanlık haline getirmen lazım bunu, içinden tekrar et sağına soluna yaz, telefon kullanıyorsan çok onun ekranına yaz. Alışkanlık haline gelince rüya ile gerçeği de ayırırsın, rüyada istediğin haltı da yersin. Çevremde birçok kişi bilinçsizce yapıyor, büyütecek birşey değil. Astral olayına girmeye bile gerek yok sanıldığı gibi bedenden ayrılıp bulunduğumuz zaman ve evren içinde sağa sola uçma, karı kızı gözetleme durumu değildir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Yürü be hocam kim tutar seni. Takıl sen oralarda. Bizede bişeyler anlat şöyle böyle yaptım die çok heycanlı oluyor :D

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    lucid rüya = inception'un makinesiz hali.
    herşey kafada bitiyo

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

ben geçenlerde halüsşasyon görüyodum lan. farkındayım herşeyin fakat hiç bi şekilde hareket edemiyorum. ama görüyorum ortamı konuşamıyorum kaslarım kemiklerim felç oluyo resmen. vucudum hiç kıpırdamadan biri götürüyo sanki beni. bi nevi uyku bozukluğuymuş ama adrenalin lan :) bu aralar olmuyo. tam rem uykusuna geçerken oluyomuş uyku bozukluğu olanda. şu aralar olmuyo ama fena bi adrenalin.

#karipçin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

her sene 10-15 kere görürüm lucid rüya, çok da iyi bir şey değil bence.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ömrüm boyunca görmeyi istediğim ama başaramadığım olaydır hocam çok şanslısın ben rüyamda rüyada olduğumu anladığım an uyanıyorum bir türlü kalamıyorum orda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

ömrüm boyunca görmeyi istediğim ama başaramadığım olaydır hocam çok şanslısın ben rüyamda rüyada olduğumu anladığım an uyanıyorum bir türlü kalamıyorum orda

-----------------------------

Kelimeler kifayetsiz kalıyor hocam.Bir daha yaşayabilirsem aynısını daha güzel şeyler yapacam (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

inception akar

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

tamam beyler anladık artık inception u seyrettiniz :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

rüya gördüğümde o an rüya olduğunu anlıyorum ama kontrol edemeden uyanıyorum.Devamını getirsem neler neler yapıcamda anladığım andan itibaren kısa süre spnra oyanıyorum.Misal olaylar gerçek gibi gidiyor çok kötü bişi oluyor korkmaya başlıyorum yani uyanıcam artık tam uyanmadan rüyanın içindeyken olum ayhan bu rüya aq diyorum devam et tırsma sonra devam edemeden uyanıyorum :|

Toplam Hit: 10749 Toplam Mesaj: 74