Bu Sabah Rüyamda Uyandım
-
Büyütülecek birşey değil hoca telkin ile geliştirebilirsin bunu. Gün içinde aklına geldikce "uçabiliyor muyum şu an?" de mesela, alışkanlık haline getirmen lazım bunu, içinden tekrar et sağına soluna yaz, telefon kullanıyorsan çok onun ekranına yaz. Alışkanlık haline gelince rüya ile gerçeği de ayırırsın, rüyada istediğin haltı da yersin. Çevremde birçok kişi bilinçsizce yapıyor, büyütecek birşey değil. Astral olayına girmeye bile gerek yok sanıldığı gibi bedenden ayrılıp bulunduğumuz zaman ve evren içinde sağa sola uçma, karı kızı gözetleme durumu değildir.
-
Yürü be hocam kim tutar seni. Takıl sen oralarda. Bizede bişeyler anlat şöyle böyle yaptım die çok heycanlı oluyor :D
-
lucid rüya = inception'un makinesiz hali.
herşey kafada bitiyo -
ben geçenlerde halüsşasyon görüyodum lan. farkındayım herşeyin fakat hiç bi şekilde hareket edemiyorum. ama görüyorum ortamı konuşamıyorum kaslarım kemiklerim felç oluyo resmen. vucudum hiç kıpırdamadan biri götürüyo sanki beni. bi nevi uyku bozukluğuymuş ama adrenalin lan :) bu aralar olmuyo. tam rem uykusuna geçerken oluyomuş uyku bozukluğu olanda. şu aralar olmuyo ama fena bi adrenalin.
-
her sene 10-15 kere görürüm lucid rüya, çok da iyi bir şey değil bence.
-
ömrüm boyunca görmeyi istediğim ama başaramadığım olaydır hocam çok şanslısın ben rüyamda rüyada olduğumu anladığım an uyanıyorum bir türlü kalamıyorum orda
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ömrüm boyunca görmeyi istediğim ama başaramadığım olaydır hocam çok şanslısın ben rüyamda rüyada olduğumu anladığım an uyanıyorum bir türlü kalamıyorum orda
-----------------------------Kelimeler kifayetsiz kalıyor hocam.Bir daha yaşayabilirsem aynısını daha güzel şeyler yapacam (:
-
inception akar
-
tamam beyler anladık artık inception u seyrettiniz :D
-
rüya gördüğümde o an rüya olduğunu anlıyorum ama kontrol edemeden uyanıyorum.Devamını getirsem neler neler yapıcamda anladığım andan itibaren kısa süre spnra oyanıyorum.Misal olaylar gerçek gibi gidiyor çok kötü bişi oluyor korkmaya başlıyorum yani uyanıcam artık tam uyanmadan rüyanın içindeyken olum ayhan bu rüya aq diyorum devam et tırsma sonra devam edemeden uyanıyorum :|