Bu Şarkı Adamı Ülkücü Yapar
-
Onu bunu bilmem Benim Ülküm, Devletimin ve Milletimin, Gözlerimi Açıpta Tanıdığım İnsanlarımın, İl ve ilçerimin Bütünlük içinde olmasıdır. Kürdüm Bir O Kadar da Türküm. Kürtçe Müzikte Dinlerim, Türkçe Müzikte Dinlerim. Bölmem Böldürtmem. Ülküm budur.
-
süper okumuş vallahi helal olsun
-
Ülküsüz Türk olmaz..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yenimi duyuyorsunuz bu şarkıyı...
Ülkücüler kafalarını değiştirmedikçe oldukları yerde sayacaklar. anlayan anladı.
-----------------------------+1
-
Azerin'in Çırpınırdın Karadeniz adlı parçadan önce okuduğu bir kaç mısra şu şiire aittir. Dinlemenizi öneririm.
http://www.youtube.com/watch?v=uoHfb6fBkJ4
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------
ToRuN bunu yazdı:
DreamNatreX bunu yazdı:
O cevabı vermek sana düşmez
-----------------------------tahribatın müridiysem yorum yapma özgürlüğüm hakaret etmeden yapabilirim .. o cevabı sana vermek düşmez diemessin.
Tahribat.com
Kökden devrimci radikal hack grubu deişmez...
-----------------------------@dream
snn gibi düz mantık tbt komunist düşünceler yüzünden bi ara o yazı olay olmştu haberin yok heralde kaldırılmştı falan :)
-
fatihack bunu yazdı:
hiç bir güç beni ülkücü yapamaz : )
hahaha :D harbiden de bana ülkücülüğü soksan girmez.Lisedeki ülkücülerden tanıyorum 20-30 kişi 1 kişiye dalmayı çok iyi bilirlerdi ve yemin ederimki reis adayları olcak dallamalar ülkü ne demek bilmeyen insanlardı.2. dönem sonunda çocukları ocakta falakaya çekmişlerdi.Zayıf başı 10 falaka.İşin garip tarafı bir tane konu öğretmeden,bir soru çözüvermeden çocuğa bir gr katkı sağlamadan bunu rahatça yapıyorlardı.Benimde adımı zorla yazmışlardı.O 20 yaşındaki orospu çocuğu vardı adını unuttum orta 3 te 3 defa kalmış terk etmiş sonra adını unuttum salağın ağzımı burnumu kırdırmıştı lise sondan 3 kişiye.Tabiki iyileri vardır ama ben gördüğüm piçler ve onun gibiler için söylüyorum bu heriflere değil vatan kedi köpek bile emanet edilmez. -
bi şarkıyla ülkücü olmam hatta bin şarkıyla bile ülkücü olmam
-
efrasyap bunu yazdı:
bi şarkıyla ülkücü olmam hatta bin şarkıyla bile ülkücü olmam
-----------------------------ülkücülük fikirdir, düşüncedir. sadece milli duygularla ülkücü olunmaz. ülküler başkadır. :W
demi efras?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------yaklaştın çocuk