Bu Şehirde...
-
Muhteşem ve korkunç, füsunkar ve cılız bu koskoca şehirde Allah bile benim kadar yalnız değil.
Aç, yalnız, kimsesiz ve Tanrısızım bu şehirde.Kendim gibi “aç, yalnız, kimsesiz ve Tanrısız” insanların ruhunda yalnız bir evin penceresinden görünen çıplak ağaçta son yarpağım ben.
O ağaç yapraklarından önce ölmüş...
Hiç birşey ruhumdaki hüzün ve kederi, sonsuzluk ve sonrasızlığı, içimdeki ebediyat korkusunu anlatmak gücünde değil.
İstanbul/Kadıköy 03.20 AM 05.06.2008
-
lan olm napıyosun sıyırdın mı
kendine gel
korkutma bizi :|
-
ee ?
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------Muhteşem ve korkunç, füsunkar ve cılız bu koskoca şehirde Allah bile benim kadar yalnız değil.
Aç, yalnız, kimsesiz ve Tanrısızım bu şehirde.Kendim gibi “aç, yalnız, kimsesiz ve Tanrısız” insanların ruhunda yalnız bir evin penceresinden görünen çıplak ağaçta son yarpağım ben.
O ağaç yapraklarından önce ölmüş...
Hiç birşey ruhumdaki hüzün ve kederi, sonsuzluk ve sonrasızlığı, içimdeki ebediyat korkusunu anlatmak gücünde değil.
İstanbul/Kadıköy 03.20 AM 05.06.2008
-----------------------------iimisin ?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
ee ?
-----------------------------esine kardeş daha ne bekliyoun adam bişeyler yazmış paylaşmı ben beğenmedim o ayrı mesele:S
-
Nede avare gezim güşeyi meyhaneleri
Kendime hemdem edim mey dolu peymaneleri
Biliyorum meyde benim derdime derman eylemez
Ona alude gördükçe deli divaneleri
30.11.2007 Bursa
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
ee ?
-----------------------------esine kardeş daha ne bekliyoun adam bişeyler yazmış paylaşmı ben beğenmedim o ayrı mesele:S
-----------------------------Böyle kısa hikayemsileri sakız kagıtlarından da okuyoz hani söyle uzun gözle görülür bir sey yok ortada.İnsan böyle kısa ve öz bir yazıdan sorna birazdan intahar edicem tarzında cümleler bekliyor.:)
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Arlong bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
ee ?
-----------------------------Böyle kısa hikayemsileri sakız kagıtlarından da okuyoz hani söyle uzun gözle görülür bir sey yok ortada.İnsan böyle kısa ve öz bir yazıdan sorna birazdan intahar edicem tarzında cümleler bekliyor.:)
-----------------------------Bumu yani düşüncen ... :)
-
İşin aslı hoşuma gitti,yüreğine sağlık hocam...
Edit: Ben her okuyuşumda ne intihar düşündüm ne başka bişey bana daha değişik şeyler ifade etti sanırsam arkadaşların anladığı gibi bi anlamda yazmadın çok daha derin anlamlarda yazdın gibime geliyo,ben öyle anladım en azından,ki gerçekten çok hoşuma gitti devamını beklerim...
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------İşin aslı hoşuma gitti,yüreğine sağlık hocam...
Saygılar... -
Turan-Mete bunu yazdı:
Bumu yani düşüncen ... :)
-----------------------------Yok hoca o işin espirisi.Sen devam et ancak biraz uzun tut yada bir kalıba sok böyle cok basıbos duruyor.Ya şiir tarzında yaz yada düz yazı tarzında ancak düz yazıda bu kadar kısa olmaz biliyorsun degil mi ?ilk yazın için söylüyorum
ikincisi şiir olmus fakat yine kısa tutmusun.