Bu Şey Nefes Alıyor!
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------Bana pek inandırıcı gelmedi..
5 yaşındaki çoçuk biliyor int. tarayıcısını üni. okuyan eşşek kadar adammı bilmeyecek...
-----------------------------+1
+
Hocam kbkma ama adam seni yemiş ya da sen bizi yiyorsun :|
6. sınıfa giden ve bilgisayara haftada bir giren kız kardeşim biliyor, Mozilla ile IE'yi...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Oha felan oldum, Bilgisayarla ilkkez tanışmış gibi bi hali var. :)
İlk Tanıştığım günü anımsadımda bu neki, sene 1992 KRN Marka Turboda 18Mhz Hızında Bilgisayarımı Kurdular ve Gittiler. Klavyeden İlk Girdiğim Komut Bilgisayar Nasılsın. :)
Cevap:Bad Command Or File Name :))
Bendeki Tepki Şu Oldu. Anne bak bana cevap verdi.:) Tabi ne dediğini anlamam için ingilizce Öğrenmeliymişim. :))
-----------------------------öldüm hocam :D adasda sd:D:D:D:D
yanlız arkadaşıda taktir etmek lazım. beynin doğal sınırlarına ulaşmış heralde daha fazlasını alamıyor :D
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Oha felan oldum, Bilgisayarla ilkkez tanışmış gibi bi hali var. :)
İlk Tanıştığım günü anımsadımda bu neki, sene 1992 KRN Marka Turboda 18Mhz Hızında Bilgisayarımı Kurdular ve Gittiler. Klavyeden İlk Girdiğim Komut Bilgisayar Nasılsın. :)
Cevap:Bad Command Or File Name :))
Bendeki Tepki Şu Oldu. Anne bak bana cevap verdi.:) Tabi ne dediğini anlamam için ingilizce Öğrenmeliymişim. :))
-----------------------------ahahaha :D
-
C-force bunu yazdı:
-----------------------------(21:31:59) Sinan Aykut 8-|: E harfi miydi
(21:32:02) Sinan Aykut 8-|: yoksa tilki miahahaha komedi yahu burası çok hoşuma gitti
Not: Bu kişi Süleyman Demirel Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisidir.
:) ozaman yazık bana
-----------------------------haha koptum buraya bende.
abi ne yapsın küçümsememek lazım. her insanın kafası pc ye yatkın olmayabilir. maddi durumlar olabilir v.s vs. hepimiz böyleydik.
ama bu arkadaş biraz fazla geriden geliyor.
-
hehe iyi guldum bu saatte ama inanasim gelmiyo ya nasi bilmez web sitesi fln aldim diyo ha bide msn adresine cok guldum :))
-
Böle yapacaksan adama hiç yardım etme.Ayıp yaptığın.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Böle yapacaksan adama hiç yardım etme.Ayıp yaptığın.
-----------------------------Haklısın hocam yaptığım doğru değil ama dayanamadım özür dilerim. Bir de bu adamın Web Sitesi var.
-
Arkadaşlar ISPARTA/ Süleyman Demirel Üniversitesi'nde son sınıfta okuyan bir öğrenci gerçekten bu diyaloga birebir girebiliyorsa bir ihtimal vardır : Sizinle kafa buluyodur.
Yani demek istediğim ; bu kişi ÜNİVERSİTE okumuyodur. Öyle yok SON SINIFMIŞ falan diyip de eglenmeyin. o üniversitede son sınıfa kadar gelebilmişse göte bala da olsa bilmiyo dediklerinizin 25-30 katını biliyodur.
BENCE ARKADAŞ TAM BİR İNTERNET BEBESİNE DENK GELMİŞ
-
öyle denemeyin hocalar 4yıllık bilgisayar bitirip dial up un ne olduğunu bilmeyen angutların çalıştığı bir yerde staj yaptım ve o angutlar sayesinde müdürler beni abarttı bill gates yaptı staj bitince işe aldılar oysa tek yaptığım virtual machine kurmaktı ... iyiki varlar bırakın varolsunlar ki bizde para kazanalım ...
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------aq böyle adamlar oturuyorlar bir sene eşşek gibi çalışıyorlar ders kasıyorlar mühendis diş hekimi doktor oluyorlar
sonra vasıfsız eleman oluyor :s
bu geri zekalı işletme okusa 2+2 yi bilemez
bu mal pc muhendisliği okusa pc yi açamaz
bu mal doktor olsa cerrah olsa adamın içinde neşter sargı bezi bilimum eşya bırakır
yazık aq ya :s harbiden yazık :S
-----------------------------,sonuna kadar katılyorum hocam hem söyledıklerıne.
Hemde kafe gülüne gülmekten katılıyorıum :DDD