Bu Site Güvenilir Mi Çikolata Sitesi ?
-
Merhabalar kız arkadaşıma çikolata yollamak istiyorum.
İnternette buldum kadarı ile en güzel çikolata buydu. http://www.chocolatebox.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=85845
Site hakkında internette çok bilgi yok acaba güvenebilir miyiz ? -
Site güzelmiş bayat değildir inşallah :D kendin tadına bakıp alıp yaptırsan nerede yaşıyorsun daha mantıklı =)
-
tek bir şikayet yapılmış böyle
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2022515/chocolateboxcomtr-siparisi-baska-yere-gonderdi/6g1ph
risk alabilyorsan al hocam :)
bir de online alışverişlerde muhakkak sanal kart kullanın.. bu sayede olası dolandırılma ihtimalini asgariye indirirsiniz.
-
kendim tadıp alma gibi bir sansım yok koy gibi bir yerdeyim.
olmadı risk alıcam unbalanced dediği gibi
-
çiçeksepeti bonnyfood gibi sitelerden verebilirsin. sen yine de içinde 32 adet olanından al :D
-
Abicim BİM'de 4 liraya bi çikilata buldum geçen. Yemin ediyom, emmimgillerin bize alaman çükülatası diye iteledikleri şey. Velhasıl çükülata marketten baggaldan alınır...
-
HannibALgan bunu yazdı
Abicim BİM'de 4 liraya bi çikilata buldum geçen. Yemin ediyom, emmimgillerin bize alaman çükülatası diye iteledikleri şey. Velhasıl çükülata marketten baggaldan alınır...
Dogru dio bak. Al bimden, sardir bim posetinede yolla gitsin.
Bolu cikolatasidir kendileri, üzerine daha cikolata yemedim. Burdan almani öneririm.
-
siparis kargoya verilmiş bakalım geri donuş yapıcam buraya :)
-
HannibALgan bunu yazdı
101 de tüm fındıklı melodi var o güzel
-
Biz ''Bim'' diyoruz sen hala ne diyorsun ! Bim varsa huzur var, mutluluk var dışarıda 2 bin lira olan İphone orada sadece 500 lira gibi bir fiyat ile satılıyordu... Düşün o derece güzel bir mekan...
-
DJ_Alper bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
101 de tüm fındıklı melodi var o güzel
fetoculardan mı alışveriş yapıyon sen