Bu Site Neyin Nesidir ? Guncel-Flashplayer.Com/
-
Az önce http://www.720pfilmizle.net/ucus-flight-720p-hd-izle.html/2
şu siteye girdiğimde flash player güncellemesi indirmem için link verdi bende tıkladım ve http://www.guncel-flashplayer.com/ sitesine yönlendirdi indirdim dalgınlığıma geldi rarlı dosya olarak indirdi tıkladım flash playeri kurmaya başladı..Sonradan uyandım :|
normalde böyle şeylere çok dikakt ederim ama fena dalgınlığıma geldi..
kasper ile tarattım bi virüs v.s çıkmadı aama acaba tufaya mı düştük arkadaşlar..
-
md5 check et abi o dosya ile flash 11 ile
-
muhtemelen tarayıcı başlangıç sayfan anasayfada.com şeklinde değişti :)
-
Hybris bunu yazdı
Hacı bi idda kuponu doldurda oynayalım müneccimmisin nesin :D
-
bana, kolaylık sağlamak için yapılmış bir şey gibi geliyor. Millet yakınıp duruyor demek ki 'niye açılmıyor bu link, ben niye izlieyemiyorum, ne biçim siten var' vs vs, adam bezip oraya onu koymuş girsin bilmeyenlerin gözüne diye. Oraya yazsan filmi izlemek için flashplayer gereklidir diye, umursamaz ki çoğu kişi. Anlayan var anlamayan var. İyi taktik.
ek: gene pişti olduk yaw :/ hep unutuyorum senle aynı avatarı kullandığımızı :D
deja-vu tarafından 03/Mar/13 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
eklentileri kontrol et hocam chromeda varsa eklentilerin içinde flash player diye onu kaldır çünkü flash player chromea gömülü eklenti olarak yüklenmiyor.
-
swordfish bunu yazdıHybris bunu yazdı
Hacı bi idda kuponu doldurda oynayalım müneccimmisin nesin :D
abü anasayfan filan değişiyorsa çakmadır o..
gitmiş olabilir bilgiler valla :D
-
dosyayı indirdiği yer orası.. siteye girince de olayını anlıyosun zaten müneccimlik bi olay yok düz mantık.
deja-vu bunu yazdıbana, kolaylık sağlamak için yapılmış bir şey gibi geliyor. Millet yakınıp duruyor demek ki 'niye açılmıyor bu link, ben niye izlieyemiyorum, ne biçim siten var' vs vs, adam bezip oraya onu koymuş girsin bilmeyenlerin gözüne diye. Oraya yazsan filmi izlemek için flashplayer gereklidir diye, umursamaz ki çoğu kişi. Anlayan var anlamayan var. İyi taktik.
ek: gene pişti olduk yaw :/ hep unutuyorum senle aynı avatarı kullandığımızı :D
kolaylık yapmak istese adobe a yönlendirir. adam hit almaya çalışıyor tek derdi davası o.
senin eklentilerin sikinde bile değil onun.
Hybris tarafından 03/Mar/13 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
hay amk nasıl yedi benim gibi adam bunu ya..o kadar uğraştım değiştirilmiyorda..
Neyse sağlık olsun pazar günümü dosya yedekleme ve format olayına ayırayım :D
-
bu kadar hafif düşünmeyin la :D
belki şuanda o pc 'deki bütün bilgi içeren dosyalar gitti ?
belki devam bile ediyor :D
-
swordfish bunu yazdı
hay amk nasıl yedi benim gibi adam bunu ya..o kadar uğraştım değiştirilmiyorda..
Neyse sağlık olsun pazar günümü dosya yedekleme ve format olayına ayırayım :D
Laptop u unutma :)))