Bu Siteye Erişim Engellenmiştir. Www.Youtube.Com
-
yav google dan da arayıp bir çok Türkiye ve Atatürk hakıkında hakaretlere ulaşılabilir o zaman google da kapatın bu iş kökten bitsin a.k yakında google da kapatır bunlar
-
hep kapalı dursun anasını satayım.
açarsalar tükürdüklerini yalar duruma gelirler.
türklüğe karşı birsürü video var yutubda bizi dünya izliyor. pkk itleri propoganda yapıyor.
kapatılsın abicim hiç açılmasın.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
lan olm yutup atatürk e hakaret içeren video yapmamı$ yutup kullanıcısı bi o.ç yapmı$ videoyu :F yutup un suçu ne gidin o kullanıcıya erişimi engelleyin ne die siteyi engelliosunuz :D
-----------------------------peki o vidyoyu yapan kullanıcının annesine erişimi serbest yapsak olurmu :|
-
sadece türklerin girdigi video sitesi olcak youtubu gor geçer walla, ama sorun youtube deki üyelikler de kaybolurmu
-
burada mahkemenin yapmas gereken gizliden youtube a bi uyarı cekip videoyu kaldırmasıdır boylr yaparsa o videoyu yapan adam hem gundeme gelir hem de bole unlu olmak isteyen o.ç ler artar aq hec mi kafası basmıy bu mahkemenin:s
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------
burada mahkemenin yapmas gereken gizliden youtube a bi uyarı cekip videoyu kaldırmasıdır boylr yaparsa o videoyu yapan adam hem gundeme gelir hem de bole unlu olmak isteyen o.ç ler artar aq hec mi kafası basmıy bu mahkemenin:s
-----------------------------Kardeş uyarıyı çekmişler saten ama you töbe (: kaldırmamış video'yu o yüsden kapatmışlar;)
-
Ben Vistadan yapamadım o dns ayarlarını vistada nasıl olacak degistirdim ama pek birseye yaramadi kanmca : ) ....
-
yargı kararları eleştirilemio işte eleştirilse of :D
-
avrupa yakasından bağlananlar girebiliyor (:
-
linux'se buyurun beyler yasak dayanmaz ona.