Bu Siteyi Bilen Var Mı?
-
Facebookda reklamlarını gördümde girdim ucuza ayakkabı satıyorlar.Scooter falanda var.Ben 2 tane almayı düşünüyorumda burayı kullanmış olan var mı? Şimdi kolpa mal falan satıyorlardır elimizde kalmasın 1 hafta sonra :D
-
up
-
çok ufak kıl tüy üretim hataları olabiliyor gözle zor görülür hatalara sahip ürünler böyle ucuz fiyata satılabiliyor böyle bir ihtimal sözkonusu..
-
zayıflama hapı satan sitelere benziyo, tek ürün stayla..
// siteyi bende face de gördüm zamanında. baktım çıktıydım. fikrim yok. arkadaşın dedigi gibi orjinal markaların hafif kusurlu ürünlerini satıyor olabilir.
-
o zaman ürün alınabilir yani
-
Beyazit da saaflarin orda ara sokaklarda ayakkabicilar var toptan satiyorlar genelde ama perakende yapanda var. Hep ordan alirim. Bot Spor Vs Gibi. Bir Bot Almistim 2 Yildir Kullaniyorum. Hic Bir Bok Olmadi. Suda Gecirmiyor aq :| iki coraplada giydin mi sicacik ayaklar.
Fiyati da 35 Tl Idi
-
bence alma hocam alıcaksan da müşteri hizmetlerini ara sor sorustur
bana kalırsa kampanyalar oluyor kinetix de ve kaliteli ayakkabı 1 alana 1 bedava 100 liraya 2 çift alıyorum kıyak baya idare ediyor.
-
hacı baltalama gibi olmasın da şu siteyi facebookta çok görüyorum bu gerçekmi org'lu site anasını satayım çok da ucuz ayakkabılar var ne diyorsunuz?
-
Adamlar artik taklitte cigir actilar,orjinalin aynisini yapiyorlar,bence bu sitedekiler orjinal degil.
-
benim peder almış o siteden ayakkabı geldi aynı orada gördüğümüz gibi bi yamuğuda yok
-
Aha buranda facebook sayfası 84 bin beğeni var. https://www.facebook.com/AYAKKABICICOTurkiye