Bu Siteyi Duyan Varmı
-
arkadaşlar indirimtv.com diye bi site var 600 ytl ye son notebook veriyo.sizce bu site güvenlimidir alacamda cesaret edemiyorum.çok ucuz herşey birazda ondan korktum bi bakarsanız sevirim.gerçektenmi bu fiyata veriyolar yoksa bi bit yeniğimi var ?
-
eğer bu fiyatlara çalıntı, ikinci el, bozuk mal satmıyolarsa ben bu sitenin yarısını alırım :D
-
hemen sony ps3 alalım bana lan o fiyataysa :S bilenler warsa bi bilgilendirsin :S
-
bide stoklarda kalmazsa aynı ürünün üst modelini aynı fiyata veriyolarmış
-
büyük vurgun yapmasınlar ucuz die
enteresan...
-
dikkat ederseniz alta bole bi not düşmüşler :D ama nedemek istiyo anlamadım üye olmayada uraşmadım =]]
Fiyatlar "İmece Usulü" satış için geçerlidir. İmece usulu satış hakkında bilgi almak için sitemize üye olmanız gerekmektedir. (Üyelik ücretsizdir)
-
Bİ de benim dikkatimi bişey çekti yukarıdaki afişte ki bütün herşey sony bunlar sonyden büyük vurgun yapmışlar herhalde :D
-
üye olunmuyo ki :S imece usulü derken acaba ürünü alırken mesela bi üründen 10 tane war 100 kişi istedi ürün için başwuru ücreti mi alıyolar böyle imeceyle ürünün fiyatı yukarı çıkar :)
-
bu siteyle ilgili bişeyler bilen yoqmu hiç
-
indirimnde bi raconu vrda bunnar bokunu ckarmş ne kdr gvenilir bilemem iice bi bakmk lazm bide o imece usulü mvzusunuda ögrenmk lazm :|
-
YASAL UYARI
www.indirimtv.com sitesinde yer alan bütün içerik TURUNCU ELEKTORNİK’e aittir. ve dünya çapında telif haklarını düzenleyen yasalar ile korunmaktadır. İçeriği yalnızca ticari olmayan kişisel kullanıma yönelik olarak indirebilirsiniz, ancak içeriğin değiştirilmesi veya çoğaltılması yasaktır. İçerik başka hiçbir surette çoğaltılamaz ve kullanılamaz.
www.indirimtv.com sitesinin sahipleri, www.indirimtv.com sitesinde güncel ve doğru bilgilerin yer alması için makul çaba gösterecektir, ancak verilen bilgilerin doğruluğu, geçerliliği veya bütünlüğü konusunda herhangi bir beyanda bulunmamakta, garanti veya güvence vermemektedirler. www.indirimtv.com sitesinin sahipleri bu Siteye erişiminiz veya erişememenizden veya bu Internet sitesinde verilen herhangi bir bilgiye güvenmenizden kaynaklanan herhangi bir zarar veya ziyandan ötürü sorumlu olmayacaktır.
www.indirimtv.com sitesi, diğer sitelere bağlantı veya referans verebilir, ancak bu sitenin sahipleri, diğer sitelerin içeriğinden sorumlu değildir ve bu içerikten kaynaklanan zarar ve ziyandan ötürü de sorumlu olmayacaktır. Diğer sitelere verilen tüm bağlantılar yalnızca bu Internet sitesini kullananlara kolaylık sağlamaya yöneliktir.
www.indirimtv.com sitesinde yer alan ticari markalar, hizmet markaları, ticari unvanlar, ticari takdim şekilleri ve ürünler uluslararası koruma altındadır. Bunların hiçbirisi, şirketin ürün ve hizmetlerini tanımlamak maksadına yönelik olanlar hariç olmak üzere, bu sitenin sahiplerinin ön yazılı onayı olmaksızın kullanılamaz.
www.indirimtv.com sitesine elektronik iletişim yoluyla gönderilen kişisel bilgiler sitenin Gizlilik Politikası'na tabidir. Bu sitenin sahipleri, bu türden mesajlarda yer alan diğer bütün bilgileri, içlerindeki bütün fikirler, buluşlar, kavramlar, tekniklei çoğaltma konusunda serbest olacaktır. Bu amaçlar, üçüncü taraflara ifşa ve/veya mal ve hizmetlerin geliştirilmesi, imalatı ve/veya pazarlama konularını da içerebilir.
www.indirimtv.com sitesine veya normalde bu sitenin sahiplerine gönderilen bütün mesajlarda, mesajı gönderen taraf, gerçeklik ve doğruluk da dahil olmak üzere mesajın içeriği ve içindeki bilgilerden sorumlu olacaktır.
www.indirimtv.com sitesini kullanarak site içersinde bulunan tün sözleşmeleri ve kullım kurallarını kabul etmiş sayılırsınız.
www.indirimtv.com sitesi ile hukuki uyuşmazlıklarda İSTANBUL MAHKEMELERİ yetkilidir.
Sitemizi kullanmaya başladığınız için teşekkür ederiz.-----
bu fiyatlara laptop alırsam 10 gün kesintisiz ajdar dinlicem o laptopda