Bu Sorunu Çözse Çözse Tahribat Ailesi Çözel
-
yaw arkadaşlar benim o dan I biçiminde pc nin hemen yanında elbise dolabı var dolapın yaslandığı duvarda bi tane pencere pc nın sağtarafında ranza var onun tam karşısında kapı ve burası gün boyu güneş alıyor ve pc 3-4 satt çalışınca hardisk sicaklıkdan yanıyor ve zavallı pc kendini kapatıyor bu sıcaklık sorununu teknik bilgisi olan aarkadaşların yapbileceğinden eminim he bide şunu söyleyeyim kimse kilima ve ya vantiletör alsın demein çünkü onu bende düşümdüm ama ozamna sadece oda sağuyor pc gene aynı yani hem pc siyi hemde o dası halletmemizlazım
-
Basit.
Kasanın kapağını aç. Basık bir ortamda (masa altı gibi) tutacağına daha ferah hava sirkülasyonu olan bir yere koy kasanı.
Extra olarak server fanı alıp power supply destekliyorsa içine daha doğrusu direk olarak hdd yi gören bir yere koyabilirsin.
+ Hdd kaç rpm markası nedir yaz daha başka ayrıntılar da yazacağım.
+ Donanımsal özellikleride yaz.
-
fanını degiştirebilirsin ....
-
Bigisayarını güneş almayan bir yere koy.HDD fanları var netten araştır bulursun fazlada pahalı değiller.
-
yardımcı olduğunuz için sağolum arkadaşlar
1.kasa masa altın değil zaten üste
2.ben geçen sene lelan pc dergisinde okumuştum kasaya ev yapılabilecek soğutma çeşitlerini anlatıyordu silikon sıkma felan bilen varsa bekliyorum
3. hdd fanları neişe yarıyor
-
Kasayı enfazla ıstan seylerden 1 tanesı ılemsıcıdır onın ıy sekılde sogutuldugundan emın ols sonra guc kaynagın bak bazen onlarda fazla ısına bılır oda kasayı ısıtmya yardımcı olur kansanın yanlarında fan yerlerı vardır oraklara yrdımcı fanlar al ana kartın veya guc kaynagın mutlaka destekler ılk kasanı gunes alan yerden uzak ve kapalı ortamdan uzak tut. eger hala ısnma yapıyorsa dhh nın markasını ve modelına bak her usretıncının bazı modellerınde ısınma sorunu oluyor. baktın olmuyor kaldır at...
-
Senin bu işte yeni olduğun açtığın konulardan anlaşılıyor.Tahribat ailesinede gaz vermeyi iyi biliyorsun maşallah.:D
Öncelikle bizim forum herzaman burda ama arada google da kullanmayı öğrenmeni tavsiye ederim.
-
oda sıcaklıgında calısan bı pc al :)
-
tamirciye götür ekstra bi fan eklesin
-
arkadaşlar yanıtlar çok güzel sağolun baktım şu fanlara işe yarıyor galiba
-
abü bende de vardı aynı sorun , bi süre sonra canıma tak etti.param da yok fan alam.ben de vantilatör tutmaya başladım , etkili sonuç :)