folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bu Sorunu Çözse Çözse Tahribat Ailesi Çözel

Bu Sorunu Çözse Çözse Tahribat Ailesi Çözel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    yaw arkadaşlar benim o dan I biçiminde pc nin hemen yanında elbise dolabı var dolapın yaslandığı duvarda bi tane pencere pc nın sağtarafında ranza var onun tam karşısında kapı ve burası gün boyu güneş alıyor ve pc 3-4 satt çalışınca hardisk sicaklıkdan yanıyor ve zavallı pc kendini kapatıyor bu sıcaklık sorununu teknik bilgisi olan aarkadaşların yapbileceğinden eminim he bide şunu söyleyeyim kimse kilima ve ya vantiletör alsın demein çünkü onu bende düşümdüm ama ozamna sadece oda sağuyor pc gene aynı yani hem pc siyi hemde o dası halletmemizlazım

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Basit.

Kasanın kapağını aç. Basık bir ortamda (masa altı gibi) tutacağına daha ferah hava sirkülasyonu olan bir yere koy kasanı.

Extra olarak server fanı alıp power supply destekliyorsa içine daha doğrusu direk olarak hdd yi gören bir yere koyabilirsin.

+ Hdd kaç rpm markası nedir yaz daha başka ayrıntılar da yazacağım.

+ Donanımsal özellikleride yaz.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raytemiz
    raytemiz's avatar
    Erkek
    fanını degiştirebilirsin ....

diken tarlasında gül olmak herkese nasip olmaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    Bigisayarını güneş almayan bir yere koy.HDD fanları var netten araştır bulursun fazlada pahalı değiller.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

yardımcı olduğunuz için sağolum arkadaşlar

1.kasa masa altın değil zaten üste

2.ben geçen sene lelan pc dergisinde okumuştum kasaya ev yapılabilecek soğutma çeşitlerini anlatıyordu silikon sıkma felan bilen varsa bekliyorum

3. hdd fanları neişe yarıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    Kasayı enfazla ıstan seylerden 1 tanesı ılemsıcıdır onın ıy sekılde sogutuldugundan emın ols sonra guc kaynagın bak bazen onlarda fazla ısına bılır oda kasayı ısıtmya yardımcı olur kansanın yanlarında fan yerlerı vardır oraklara yrdımcı fanlar al ana kartın veya guc kaynagın mutlaka destekler ılk kasanı gunes alan yerden uzak ve kapalı ortamdan uzak tut. eger hala ısnma yapıyorsa dhh nın markasını ve modelına bak her usretıncının bazı modellerınde ısınma sorunu oluyor. baktın olmuyor kaldır at...

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Senin bu işte yeni olduğun açtığın konulardan anlaşılıyor.Tahribat ailesinede gaz vermeyi iyi biliyorsun maşallah.:D

Öncelikle bizim forum herzaman burda ama arada google da kullanmayı öğrenmeni tavsiye ederim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    oda sıcaklıgında calısan bı pc al :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tamirciye götür ekstra bi fan eklesin

muhbir-tbt@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yanıtlar çok güzel  sağolun baktım şu fanlara  işe yarıyor galiba

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    abü bende de vardı aynı sorun , bi süre sonra canıma tak etti.param da yok fan alam.ben de vantilatör tutmaya başladım , etkili sonuç :)

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 3108 Toplam Mesaj: 21