Bu Sporculardan En İyi Vücut Hangisinde Sizce?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Kendi boy aralığımda (173-177) bir liste yaptımda çalışma planımı artık bu aşağıdaki adamlardan birini baz alarak yapıcam.Kendime 2015 haziranına kadar zaman koydum bakalım ne kadar yaklaşabilicem.

Aşağıdaki adamlardan en iyi vücudu olan,sizin sahip olmak isteyeceğiniz vücut sizce hangi elemanda? 

Tyron Woodley

s

Falcao

asf

Hector Lombard

s

Palhares

s

Tarec Saffiedine

s

Sean Sherk

s

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

1 senede zor

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Bir de kendi fotoğrafını koyda vücut tipini görelim. Hangisine ulaşabileceğini öyle tahmin edebiliriz.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı

Bir de kendi fotoğrafını koyda vücut tipini görelim. Hangisine ulaşabileceğini öyle tahmin edebiliriz.

Hacı ortada çok bişey yokken koymak istemiyorum ama kendim söyleyeyim.65 kg ve 175 boyum var.

3 aya yakındırda salonda çalışıyorum.Göğüslerde ve kollarda bir altyapı oturttum.Göbeğim zaten yok.

u235 tarafından 09/Ağu/14 17:31 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    en baştaki ile en sondaki iyi onlarida baz al
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Baboli bu adamların vücutlarındaki farklar çalışma programlarından değil genetik. İstediğin kadar çalış adamın programını o adam gibi görüneceksin diye bir durum yok yani. 

İkincisi 3 ayda altyapı falan oluşmaz hocam. Şu gördüğün vücutlara beslenme/antreman/dinlenme tam olmadan ulaşman vücut tipine göre değişse de 4 seneyi bulur rahat hatta geçer yani.

krypt tarafından 09/Ağu/14 17:36 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tyron Woodley fakat senin vücudun ne kadar uğraşırsan uğraş bu adam gibi görünmez:) 

Bence Sean Sherk gibi olmaya çalış hocam 1 senede tabiiki zor ama genede vücudun bir biçim alır bu süre içerisinde...

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Baboli bu adamların vücutlarındaki farklar çalışma programlarından değil genetik. İstediğin kadar çalış adamın programını o adam gibi görüneceksin diye bir durum yok yani. 

İkincisi 3 ayda altyapı falan oluşmaz hocam. Şu gördüğün vücutlara beslenme/antreman/dinlenme tam olmadan ulaşman vücut tipine göre değişse de 4 seneyi bulur rahat.

tam bunu demek için girdim konuya

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    karabudun bunu yazdı

Hacı ortada çok bişey yokken koymak istemiyorum ama kendim söyleyeyim.65 kg ve 175 boyum var.

3 aya yakındırda salonda çalışıyorum.Göğüslerde ve kollarda bir altyapı oturttum.Göbeğim zaten yok.

Bu işler ağırlıklı olarak genetik yapınla ilgilidir. Öyle fotoğraftan vücut beğenip onu yapmak pek mümkün değil. Aynı boy, aynı kilo, aynı yaşta iki adamı alsan ve aynı proğrama tabi tutsan bile bir yıl sonun da ortaya çıkan vücutlar birbirin den çok farklı olabilir. Fotoğraflarda ki adamların hemen hepsi boyların dan daha fazla kiloya sahipler. Yani senin boy 175 ise kilon 80-85 falan olmalı (Özellikle 2-3-4 numaralar) Tabi burada kilo derken kastettiğim hacim yani adele ağırlığı.

Ama zaten 3 aydır salona devam ediyorsan az çok bunları biliyorsun dur. Bence bir yıl standart bir proğrama devam et, bir hacim oturt ve bak bakalım vücudunun gelişme  tarzı nasıl. Ondan sonra traşlamaya başlarsın.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocalar Tyronun omuzlar palhares gibi baba yadigarı genlerden değil bence.Genetik diyorsunuzda genetiğinde olan adam 1 senede bu vücudu yapar olmayan adam 2 senede yapar gibi bir fark var.

benle aynı boydaki adamdan ona benzer bir vücut olmaz diye bişey yok bence.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

sen ince uzun ektomorf tipteysen kolay yapamazsın

hector olandaki vücut sağlam

ben böyle enine ve orantılı hafifde uzun boy olmak isterdim ama zor işte ektomorfuz boy var ama inceyiz

Toplam Hit: 7484 Toplam Mesaj: 25