Bu Takas Mantıklı Mıdır?
-
kehribar tesbihle shure se215'i takas etcem napıyım bide bu tesbihin kehribar olduğunu nasıl anlarım?
-
Bahsettiğin shure mikrofon herhalde. İşine yaramıyorsa ve tesbih merakın varsa olur niye olmasın.
edit:kulaklıkmış
Huerfanos tarafından 25/Oca/13 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdı
Bahsettiğin shure mikrofon herhalde. İşine yaramıyorsa ve tesbih merakın varsa olur niye olmasın.
Kulaklık hocam -
bi bardak su içine tuz dök karıştır kehribarı içine at kehribar suda dibe çökmek yerine biraz daha yukarılarda olmayı tercih ediyosa bu kehribar gerçektir. kehribar nasıl bişey fotosunu falan koysan netten benzer kehribar fiyatlarına abskan?
-
BosphorusPasha bunu yazdı
bi bardak su içine tuz dök karıştır kehribarı içine at kehribar suda dibe çökmek yerine biraz daha yukarılarda olmayı tercih ediyosa bu kehribar gerçektir. kehribar nasıl bişey fotosunu falan koysan netten benzer kehribar fiyatlarına abskan?
Şuan foto yok ama parlak kırmızı hocam sağol bilgi için bişi daha var yıllandıkça renkte değişim olur mu? -
mettoman bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
Şuan foto yok ama parlak kırmızı hocam sağol bilgi için bişi daha var yıllandıkça renkte değişim olur mu?onun hakkında bilgim yok maalesef hocam :/
-
BosphorusPasha bunu yazdımettoman bunu yazdı
BosphorusPasha bunu yazdı
Şuan foto yok ama parlak kırmızı hocam sağol bilgi için bişi daha var yıllandıkça renkte değişim olur mu?
onun hakkında bilgim yok maalesef hocam :/
Anladım hocam tesbihlere merakım var işte yeni yeni ilgi duymaya başladım peki takas yapayım mı -
elinde ovala tesbihi kehribar ın kokusu çıkarsa gerçekten yoksa plastiktir
-
Clickanddie bunu yazdı
elinde ovala tesbihi kehribar ın kokusu çıkarsa gerçekten yoksa plastiktir
Şuan tesbih elimde değil ama deniycem hocam koku tam olarak nasıl bişey dhde çam kokusu denilmiş -
Kardeş yapılacak en kolay yol kor haline getirilmiş iğneyi tespihin göze çarpmayacak bir yerine dokundur gerçek kehribarda hoş bir çam reçinesi kokusu gelecektir, plastik katkısı varsa kötü bir koku yayar. Gerçek kehribarın saf sudan biraz daha ağırdır. Saf suyun 200ml.sine 23 gr. tuz katarak hazırladığın karışıma atarsan gerçek kehribar yüzecektir sahte ise ağır geleceğinden batacaktır. Tespihi yünlü kumaşa sürt ısınana kadar ısındıktan sonra saç telini yaklaştır kehribarda statik elektirk olduğundan dolayı saçı kendine çekecektir. Sentetik maddelerin böyle özelliği yoktur. Küçük kağıt parçasıda olabilir. (Kel olma ihtimali üzerine yazdım :) )
Kehribardan anlamıyorsan bunların bir kaçını uygulamalısın ayrıca bulunduğun şehirde usta tespihçiler vardır onlarada gösterebilirsin imkanın varsa takas meselesine gelince takas edeceğin malzemeyi tanımıyorum o yüzden yorum yapamıyorum..
Edit: Bilgi eklendi..
Ankara yazıyor profilinde doğru ie Ulus samanpazarında Yusuf usta vardır ona uğrayabilirsin.
Koyunpazarı Yokuşu Sokağı No:16 Ahielvan Camii Karşısı
HAKMAN tarafından 25/Oca/13 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
HAKMAN bunu yazdı
Kardeş yapılacak en kolay yol kor haline getirilmiş iğneyi tespihin göze çarpmayacak bir yerine dokundur gerçek kehribarda hoş bir çam reçinesi kokusu gelecektir, plastik katkısı varsa kötü bir koku yayar. Gerçek kehribarın saf sudan biraz daha ağırdır. Saf suyun 200ml.sine 23 gr. tuz katarak hazırladığın karışıma atarsan gerçek kehribar yüzecektir sahte ise ağır geleceğinden batacaktır. Tespihi yünlü kumaşa sürt ısınana kadar ısındıktan sonra saç telini yaklaştır kehribarda statik elektirk olduğundan dolayı saçı kendine çekecektir. Sentetik maddelerin böyle özelliği yoktur. Küçük kağıt parçasıda olabilir. (Kel olma ihtimali üzerine yazdım :) )
Kehribardan anlamıyorsan bunların bir kaçını uygulamalısın ayrıca bulunduğun şehirde usta tespihçiler vardır onlarada gösterebilirsin imkanın varsa takas meselesine gelince takas edeceğin malzemeyi tanımıyorum o yüzden yorum yapamıyorum..
Kulaklık hocam bilgiler için sağol