Bu Tarz Erken Görüntüsü Alan Program
-
programdan istediğim şey şu
adobe pdf okuyucunun snapshot özelliği var ya direk belirliyorsun yeri önbelleğe alıyor painte filan kopyalayıp alıyorsun filan
benim istediğim olay ise aynı snapshot gibi çalışsın tüm ekranda seçtiğim yeri direk belirlediğim klasöre kaydetsin. tekrar paint ile filan uğraşmama gerek kalmasın
sanırım anlatabildim. hani direk pdf'de snap yaptıktan sonra kaydetse daha güzel olurdu ama tüm ekranda çalışsa da olur
çnkü elimde bi pdf dosya var içinde epey bi foto var tek tek almam lazım onları ayrı olarak
şimdiden saolun.
-
edit: bi ebn anladım heralde :) açıklıyım programı başka konuya bakıyodum arada sadece link attım kusura bakma hocam. programı açıyosun sonra psc ye basıp ekranın istediğin yerini kutu içine alıyosun pdften resimleri almak için tam aradığın şekil işte. sonra kaydet de bitir işi, basit bi program
hsyN tarafından 09/Ara/12 11:41 tarihinde düzenlenmiştir -
windows 7 ekran alıntısı aracı gibi bişey mi hocam ?
-
anlamadım ama oyunlar için Fraps kullanıyorum
-
barisyigitin programi var ancak tum ekrani aliyor.
isine yarar. ekran avcisi diye aratabilirsin forumda
-
__hsyN__ bunu yazdı
edit: bi ebn anladım heralde :) açıklıyım programı başka konuya bakıyodum arada sadece link attım kusura bakma hocam. programı açıyosun sonra psc ye basıp ekranın istediğin yerini kutu içine alıyosun pdften resimleri almak için tam aradığın şekil işte. sonra kaydet de bitir işi, basit bi program
aboo aynen bu hocam çok saol
yalnız kaydet butonuna basıyoruz ya klasör filan soruyor direk kaydetme yöntemi var mı ayarları filan
bu kadarı bile yeterde belki vardır bi ince yolu :F
-
http://www.techsmith.com/jing.html ister ekran görüntüsünü al ister video
-
Kreyzi bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
yalnız kaydet butonuna basıyoruz ya klasör filan soruyor direk kaydetme yöntemi var mı ayarları filan
daha önce ayarlarına filan bakmamıştım, şimdi bakltım ama yok hocam görünürde :/
-
__hsyN__ bunu yazdıKreyzi bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
daha önce ayarlarına filan bakmamıştım, şimdi bakltım ama yok hocam görünürde :/
saolasın hocam bu bile yeter bana :F
-
bi aralar bir konu açmıştım du bakalım senin istediğin şeye benziyor
http://www.tahribat.com/Forum-Win-7de-Buldugum-Hos-Bir-Ozellik-139900/
DestinatioN tarafından 09/Ara/12 21:56 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
bi aralar bir konu açmıştım du bakalım senin istediğin şeye benziyor
http://www.tahribat.com/Forum-Win-7de-Buldugum-Hos-Bir-Ozellik-139900/
hocam müthişsin. başka kelime bulamıyorum.