Bu Tatil Sitesi Nasıl Bu Kadar Ucuz Olabiliyor ?
-
Arkadaşlar hala uygun fiyatlı herşey dahil bi yer bulamadım. Bu sitede tatilmevsimi.com.tr
Fiyatlar nasıl bu kadr ucuz olabiliyor bi kaç tane otelin diğer tur firmaları ve kendi sitelrriyle karşılaştırdım adam kendi sitesindeknden daha ucuz fihat vermiş tamam bu olabişiypr ama nasıl bu kadar ucuz nerdeyse yarı fiyat
-
dolandırılmak güzel bir his olsa gerek deniz kenarı deyipde dagın tepesinde tatil yapa bilebilirsin :D 5 yıldız diyipde sıfır yıldız yerde tatil yapa bilirsin belki uslu bir çocuk olursan orada şirinleride görebilirsin
-
Sazan.avi olmaya hiç niyetim yok hocu. Atlamam öyle herşeye inceliouz gördüğün gibi
-
Booking.com dan sasmayin otel vs. Islerinde. Cok cok cazip fiyata geliyo bu site ustunden oteller.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Booking.com dan sasmayin otel vs. Islerinde. Cok cok cazip fiyata geliyo bu site ustunden oteller.
Zaten hep ilk booking e baktım ama çokta bş fark göremedm hocam. Diğerkeriyle karşılaştırıdğımda
-
Leyla ile Mecnun'da bir bölümde, Erdal Bakkal ve ailesi de tatile gidecekler.
İnternetten ucuz bi yer ayarlıyor, tatil köyüne gidecekler.
Gidiyorlar işte, ama nereye, Tatil Köyü'ne :D
Köyün ismi Tatil, ne deniz var ne bişey, otel yok falan.
Erdal Bakkal diyo ki "bize söylenseydi gelmezdik, tatil köyü denizli olur, deniz nerde ? "
o hesap hocam internette yazan her şeye güvenme, yorumları olan sitelere falan bak.
-
Alexa ya baktım 4milyonda mevzu anlaşıldı ucuz bulacam diye nerelere geldm günlüüğü 50-70 arası bi yer bulamadm gitti. Varmı tavsiyenz
-
HeYeT bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Zaten hep ilk booking e baktım ama çokta bş fark göremedm hocam. Diğerkeriyle karşılaştırıdğımda
Fark olmaz olur mu hocam iyi bak, ben suit odada normal fiyatindan 150 lira daha az kaldigimi biliyorum booking sayesinde. Nerdeyse otelin normal oda fiyatina inmisti hemen hemen.
-
booking en iyisi fakat fiyatları euro üzerinden hesapladıgı için kur değişikliklerinden çok etiklenebiliyor.
oyüzden tatilsepeti yada tatilbudur danda bakmalısın.
+ olarak bir çok otel pek gözükmesede (5 yıldızlı otellerden bahsetmiyorum ) butik yada 3-4 yıldız yerler pazarlık yapmaya meyillidir.
1-2 günden fazla kalacaksan fiyatlarda biraz pazarlık yapabilirsin direk oteli arayark.
okadar turizm işi yaptık :D
Ödemiş gibi deniz olmayan havuz bile olmayan bir otelde sadece kahvaltı içinde 2 gün 2 kişi 350 TL ye kaldım. (booking )
Fakat tatilsepetinden erken rezervasyon ile şubat ayında satın alarak kuşadası 4 yıldız bir otelde 3 gün herşey dahil alkol vs. 360 TL ye kaldım.
Türkiye de herşey sezon açlılana kadar , sahil şeridi sezon açıldımı gözünüzün yaşına bakmaz geçirir.
Türkiye'de en güzel tatil zamanı eğer ortamlara akmaya gitmiyor gerçek bir tatil yapmak istiyorsanız haziran öncesi yada agustos sonudur.
Hem kalabalık olmaz hem fiyatlar daha düşüktür.
PanxeR tarafından 18/Nis/14 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Antalya/Alanya Vikingen Quality hoteldeyim...
Otelin fiyatları çok uygun normal piyasaya göre..
Eğer gelmek isteyen olursa beklerim, animasyon şefliği yapıyorum. -
tatilsepetine koyim, form doldurdum arayın diye. aradılar. ben ucuz bişey aradıkça bana günlük bin euroluk yerleri söylüyor. nitekim bookingten haftalık 500 euroya aradığım gibi yerler buldum.