Bu Ürün Bu Kadar Edermi?
-
Selam gençler elimde olan makinemi sattım. şimdi yeni makine alıcam evkur mağazasında Canon eos550D ayda 125 Tl İle 12 ay taksit gibi bir afişini gördüm. Onu Almayı Planlıyorum fakat şşimdi bu sitede de böle bir fiyat çıkmış arasında az çok bir fiyat farkı var eğer yarın evkurda da fiyat böle çıkarsa canon eos 550D haricinde bu fiyatlara yakın bir Makina önerirmisiniz ?
Saygılar
-
Ne linke baktım nede başka birşey, sadece şudur ; '' Evkurdan çok zengin değilsen alışveriş yapma '' ..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Ne linke baktım nede başka birşey, sadece şudur ; '' Evkurdan çok zengin değilsen alışveriş yapma '' ..
-----------------------------taksite bölüp alabileceğim biryerler varsa söle ordan alayım hocam.
-
enes bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------taksite bölüp alabileceğim biryerler varsa söle ordan alayım hocam.
Daha bugün arkadaşımla konuştum bu mevzuuyu, evkurdan aldığı laptop 700 tl daha pahalı ve bozuk. -
bozuk nasıl oluyor ya :/ garantisi faturası felan yokmu hocam eos550 ninde piyasası evkurun verdiği fiyattan daha yüksek neredeyse. :/
-
site evkyur değil, evkurun.com evkurdan farklı bi site,
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bende biliyorum hacim sana demek istediğim yarın evkura gittiğimde afişi sorduğumda herifler bana derse fiyatı şu kadar afişteki fiyat öle böle felan derlerse fiyat bu sitedeki gibi çıkarsa yukarıya doru bu fiyata daha güzel canon dan cihaz varmı diye soruyorum ?
-
enes bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bende biliyorum hacim sana demek istediğim yarın evkura gittiğimde afişi sorduğumda herifler bana derse fiyatı şu kadar afişteki fiyat öle böle felan derlerse fiyat bu sitedeki gibi çıkarsa yukarıya doru bu fiyata daha güzel canon dan cihaz varmı diye soruyorum ?
-----------------------------eos 550d video konusunda çok iyidir, ve sen neredeyse 2bin tllik bi makineden bahsediyorsun eğer bu parayı nakit verebilecek gücün varsa git yurtdışından al aynı makineyi yanında da lens al. trden foto makinesi alınamz ben bunu biliyorum.. paran varsa alırsın..
2biin e de başka modeli ben bilemem ama bilenelr vardır,
ha bu arada evkurdan sakın ama sakın alışveriş yapma, tavsiyemdir, dışarda 30 evkurda 10 tl olsa bile yapma alma.
-
alla alla :| ne bu evkur muhabbeti anlamadım gitti :|
-
enes bunu yazdı:
alla alla :| ne bu evkur muhabbeti anlamadım gitti :|
-----------------------------olayın kıssası şudur, borcunu geciktirirsen ödeyemezsen donunu bile alırlar,
-
takside faiz binme mantığı anladım. zaten yemediğim bir şey değil a.q :/