Bu Ürün Orjinal Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Urunun yurt disi fiyatida hemen hemen ayni hocam. 
    Edt - en ucuz olan kalici olmaz
    Edp - bir tik pahali biraz kalicidir parfumden parfume cok degisir
    Parfum - en iyi oran kalicidir
    Parfum Elixir buda en cok kalici olandir en pahalisi budur- ben genelde bunu aliyorum koku bitmiyor gun icinde. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Amazon'dan aldığım Adidas ayakkabı.yanlari oldugu gibi yapiskan.cakma yapsalar daha kaliteli olurdu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

amazon'da satici amazon ise urun kesin orjinal midir?

olmayabilir. amazon basarili saticilara vendor'luk teklif eder. sen bana iskontolu fatura kes satici ben olayim, urunu ucurayim der.

bu noktada ornek teskil etmesi adina vendor ben olayim, amazona fatura kesiyorum, niyeti bozdum diyelim birgun, orjinal olmayan urun sevkiyatina basladim,

sikayetler gelip de amazon olaya ayikana kadar, amazon cakma urun satmis olur.

akliniza karpuz kabugu dusurmus olmayayim ama, %100 guvenemezsiniz (:

ek bilgi: cografyamizin orjinal olmayan urun yogunlugu ve profesyonelliginden dolayi, bazi kategorilerde, turklere vendorluk işini çok katı tutuyor amazon, tedbiren..

muaythaist tarafından 11/Ara/25 09:39 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Parfum Elixir buda en cok kalici olandir en pahalisi budur- ben genelde bunu aliyorum koku bitmiyor gun icinde. 

https://www.sevil.com.tr/parfumler/erkek-parfumleri?dir=asc&order=price&p=11

Bu söylediğine göre .

Sevil ve Amazon da  kaliteli parfüm yok 

100 ilan baktım . Hepsi edt edp  . 20k istedikleri bile edp 

Satın almak için yer önerin varmı ? 

Birde çok hafif erkek kokusu ?

samaccc tarafından 11/Ara/25 09:45 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Ben parfümleri her zaman Beymenden alıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

amazondan orjinal diye bir parfüm aldım. kız arkadaşım da aynı parfümü aldı bargello'dan. bargello o orjinal diye satılan parfüme bin basar. 2 hafta önce hırkama sıkmıştım hala üzerinde hafiften kokusu var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

https://www.sevil.com.tr/parfumler/erkek-parfumleri?dir=asc&order=price&p=11

Bu söylediğine göre .

Sevil ve Amazon da  kaliteli parfüm yok 

100 ilan baktım . Hepsi edt edp  . 20k istedikleri bile edp 

Satın almak için yer önerin varmı ? 

Birde çok hafif er kek kokusu ?

Hocam ben uk de yasiyorum parfumler TR ye gore burada cok dah ucuz, kampanya zamanlari daha ucuza geliyor. 
    sana onerim sephora TR sitesinden bakabilirsin. Senin sordugunun parfum olanida orada mevcut. 
    Uk sephore sitesinde 2 markayi favori olarak eklersen o markalarda %10 yada %15 indirimin oluyor yil icerisinde. 6 ayda bir yada yilda 1 kez markalari degistirebiliyorsun.
    Bu Turkiye hesabinda var mi bilmiyorum uye olunca cikiyor uyelik bilgilerinde 

https://www.sephora.com.tr/ara?q=Versace%20crystal%20noir

Kadin Parfum onerim : Scandal Le Parfum Eau de Parfum - Kirmizi olan cok guzel bir koku kalici baya.
    https://www.sephora.com.tr/p/scandal-le-parfum---eau-de-parfum-P10026337.html 

Buda cok guzel bir koku kalici baya
    https://www.victoriassecret.com.tr/victoria-s-secret-tease-eau-de-parfum-VS26267361 

erkek istersen 

Jean Paul - Le Male Elixir Le Parfum
    Dior - Elixir ( bunu siktigimda herkes soruyor )

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

hocam amazonun arama kısmı da yorum kısmı damalesef çok rezil. satı olarak amazon.com.tr yi seçtiğinde. emin ol yorumlarda, öcneden kimden alındığına dair yorum okuyabiliyordun. Bir de amazon bile bile sahte satmaz buradan gelecek 2 bine ihtiyacı yok ona tedarik eden arada sahte koyuyorsa koyuyordur. Ama o da yani hangi parfüne yüzde kaç ihtimal. Amazondan ban yemeğe değer mi?
    Genelde uygun olmayan koşullarda depo edilirse sıkıntı çıkar yoksa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Parfüm işinde çok faktör var, çok taze ise de kokusu oturmayaibliyor, ışık gördüyşe çökme olduysa değişiyor yada kalıcı olmuyor. 
    Ama orjinal mi dersen amazondan daha güvenli sadece seforadan felan alabilirsin sanırım yada direk kendi mağazasından.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

ürün geldi orjinalliğini nereden sorgularız hani kod felan ile

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

parfüm alırken türkiye distribütörü kimse ondan satın almaya özen gösteriyorum. mesela altuğ kozmetik kullandığım parfümün tr distribütörü. gözüm kapalı alıyorum. 

Toplam Hit: 1796 Toplam Mesaj: 22
parfüm