folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Valideki Cesarete Bak!

Bu Valideki Cesarete Bak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    koskoca Yavuz Sultan Selim'de olsa bi insanın sadece kendi gücüyle gemiyi oynatması mantıklı gelmiyor.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    amk dedim herhalde diyarbakır valisi falan bi halt yedi.o yavuz olacak valiymis ayrı.mubalaga yapılmıs olabilir amayeniceriler bile mermere tokat atarak guc calismasi yapıorlarken padisah olacak adam kimbilir nasil bi egitimden geciodur...

hız emniyettir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Fistandantilus bunu yazdı:
    -----------------------------
    koskoca Yavuz Sultan Selim'de olsa bi insanın sadece kendi gücüyle gemiyi oynatması mantıklı gelmiyor.

Geminin altında dirsek var itilirse kaldırılabilir diye düşünüyorum hem Seyit Onbaşıyı unutmuyalım :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackteam_
    hackteam_'s avatar
    Erkek
    nonviolen bunu yazdı:

benim çok hoşuma gitmişti Genç beyin dergisinde okudum OCAK 2007 de orada biraz daha devamı var...

Deca hacım ne kadarı dogrudur biLinmez ama gözden kacırmıssın arkadas kaynak vermis

yok imza felan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Genç Beyin dergisi nereden almış o zmn:) onlar yazdı değil ya yazıyordur eğer gerçekse tarihsel bir kaynağı. Merak ettim bu yazının gerçekliğini genç beyine mail atacam olmadı kaynak hakkında

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:
    Genç Beyin dergisi nereden almış o zmn:) onlar yazdı değil ya yazıyordur eğer gerçekse tarihsel bir kaynağı. Merak ettim bu yazının gerçekliğini genç beyine mail atacam olmadı kaynak hakkında

sonuç hakkıında haberdar et hojam (: 

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek

Yazı çok güzel bir kez daha Atalarımla iftihar ettim işte Böyle bir Milletin torunlarıyız. Bişeler araştırdım bende

YAVUZ SULTAN SELİM'İN ZAFERİ..
    Yavuz Sultan Selim Han döneminde, İran hükümdarı Şah İsmail, kıymetli mücevherler ile dolu bir hediye sandığı gönderiyor, hünkâra.
    Sandık açılır. İçinden çeşit çeşit değerli taşlar, kıymetli atlas, kadife kumaşlar çıkar.
    Fakat sandık açılır açılmaz, etrafa pek fena bir koku yayılır.
    Önce, hiç kimse bir anlam veremez, nadide mücevherler ile dolu
    sandıktaki bu fena kokuya. Sonra, mesele anlaşılır. Sandığın dibine insan dışkısı doldurulmuş. Yani, Şah İsmail, aklı sıra, cihan padişahına
    Hakaret ediyor… (!)

Cihan padişahı emir verir,

"
    herkes düşünsün, bu edepsizliğe, Osmanlı'nın şanına yakışacak şekilde bir mukabelede bulunmalıyız.“

Ve çözümü yine kendisi bulur.
    Aynı şekilde değerli mücevher ve kumaşlarla süslü bir sandık hazırlatılır. Sandığın içine, o zamanın en nefis gül kokulu lokumlarından hazırlanmış bir kutu yerleştirilir. Kutunun altına da, bir satırlık yazıdan ibaret pusula (not) iliştirilir.
    Hediye sandığı, itina ile süslendikten sonra, Şah İsmail'e gönderilir.
    Sandık, Şah'ın huzurunda açılır. Sandık açılır açılmaz, etrafa mis gibi gül kokusu yayılır. Mücevher vs. gibi hediyeler takdim edildikten sonra, Osmanlı Elçisi –Şah’ın tedirgin olmaması için, önce kendisi tatmak kaydıyla-büyük bir saygı ve nezaketle, Şah İsmail'e
    Lokumdan ikram eder.
    Bilahare, görevliler, huzurda bulunanlara teker teker
    İkram etmeye başlarlar, lokumdan. Şah, bütün bu olup bitenlere bir anlam veremez. Osmanlı Elçisi, Şah'ın şaşkınlığını gidermek için,
    Lokum kutusunun altına iliştirilmiş mütevazı pusulayı uzatır.
    Pusulayı okuyan Şah'ın yüzünde, bu sefer, şaşkınlığın yerini büyük bir utanç ifadesi alır;

"İSMAİL, HERKES YEDİĞİNDEN İKRAM EDER..."

Hayranım....... 

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    :) evet bu hadiseyi okumuştum adam müthiş bir zekaya sahip:) ismaili göt etmiştir o hadisede. Gerçi çaldıranda o götü bide düdüklemiştir o ayrı..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    çok güzel tskurler

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:

Çanakkale Zaferinde Seyit Onbaşının topu kaldırması için de mantıklı değil demişlerdi. Ama mantık her zaman geçerli olmuyor... 

.
Toplam Hit: 5195 Toplam Mesaj: 36