Bu Video Gerçekmi?
-
http://www.youtube.com/watch?v=ipbr21gN5C8
linkteki video acaba gerçekmi yoksa ses falanmı değiştirilmiş
-
rastgele gezerken denk geldi ve merak ettim :/
-
Bu tarz konularda olan hassasiyetim maksimum dereceye ulaşmış durumdadır.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu sistem ile dini her seferinde bağdaştırmaya çalışmak,
Bu milletin en can alıcı noktası olan dinini kullanarak yapılmak isteniyorsa,
Bunun adı propaganda,
Bunun adı soysuzluk
Bunun adı İki yüzlülüktür.
Bunları yapan Be beyinsiz mahlukatlar,
Atatürk ve Tüm silah arkadaşları bu vatan için,Tüm Milliyetçiler,senin deden benim ninem savaşmasaydı,
Hangi dinin ferdi olarak doğacaktın?
Baban kim olacaktı bilebilecek miydin?
Şimdi gelmiş bu kadar büyük bir Lider'i dini olaylarla halktan soğutmaya çalışanlar,
Asıl dinsiz ve Müslümanlıkla alakası olmayanlardır.
Yatın kalkın böyle bir Lider bizim topraklarımızda doğdu.
Dua edin..
-
gerçekse ne olacak deilse ne olacak bir insanın neye inandığı bu kadar mı önemli
isterse boka tapsın benim için tanrılardan bile önce gelir atam
-
bu video gercek . tbmm kayıtlarında var tbmm.gov.tr de de konusulanlar var..
-
Kimileri Anılarıyla Kimileri Analarıyla Anılırlar ;) Bizler ATAM'ızı Bize Bıraktığı Yüce TÜRK ULUSU Ve Anılarıyla Anıyor Ve Önünde Saygıyla Eğiliyoruz. ATATÜRK'e Dil Uzatanlar Dönüp İlk Önce Aynaya Baksınlar....
-
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------
gerçekse ne olacak deilse ne olacak bir insanın neye inandığı bu kadar mı önemli
-----------------------------İşte buna Atatürkü putlaştırmak denir... Hep söylüyorum Atatürk tanrı değildir, o da bizim gibi bir insandır kaldi ki onunda hataları olabilir ama bir insanı sevdik çok diye onu Allah'ın önüne koyamazsın
-
T-Bag bunu yazdı:
infernaL bunu yazdı:
-----------------------------İşte buna Atatürkü putlaştırmak denir... Hep söylüyorum Atatürk tanrı değildir, o da bizim gibi bir insandır kaldi ki onunda hataları olabilir ama bir insanı sevdik çok diye onu Allah'ın önüne koyamazsın
-----------------------------Ben Koyarım Arkadaş Tanrı İnsanoğlunu Yarattı İse TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nide ATATÜRK yaratmıştır, yukarda ALLAH burada ATATÜRK benim için ;)
-
Cumhuriyet yeni kurulmus
o zamanki meclis milletvekillerine bakarsan cogu cubbeli ahmet hoca misali insanlar. imam, din adamlari cogu.
peki bu kadar insanin icinde "gokten indigi sanilan kitap" diyerek Kurani Kerim den bahsediyor olsa o kadar insan ayakta niye alkisliyor ?
"gokten indigi sanilan kitap" diyerek o zamanlar yazilan kimin ne niyetle yazdigi belli olan kitaplar icin soylenmis guzel bir cumledir.
Kurani kerim i kasdediyor olsa Elmali Hamdi ye Kurani Kerim i Turkce yazdirmaz di
bu konusma Ataturk dusmanlari tarafindan asil amacindan cikartilarak farkli anlamlara getirilerek akli karisik insanlarin aklini kolaylikla celmekte kullanilabilecek bir konusma.
-
-
sakıncalı ..