Bu Wireless Sizce Nasıl?
-
Benim kullandığım fena degil .
-
ıyı ne kelime dehset edup dıye marka degısıklıgı Var kinemax var Bunlar aynı hemen hemen bır Marka deyısıklıgı VAr ama baya Guzeller cabuk bozulUyorlar Ayrı mesele söyle Antenle Oynamasan bırsey olmaz:D camda Bırakıp ıslatmasan yagmurda kullanılabılır Hacı
-
arkadşlar alıyımmı almayımmı ben bunu wireless hack için kullacağım
-
bende everest var gayet güzel 1km ye yakın ama benim kullandığım yerde öyle bina falan yok sakin yayılır tavsiye ederim gerçi anten önemli ona da dikkat et
-
wireless n frekansı bile yok b/g tarih oluyor
-
Kinmax Piyasanın En ucuz cihazidir Piyasai Fiyati 40 45 Tl Dir amator Kullanıcılari içindir Bilginize
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
Kinmax Piyasanın En ucuz cihazidir Piyasai Fiyati 40 45 Tl Dir amator Kullanıcılari içindir Bilginize
-----------------------------iiyimi şimdi arkadaşım bu marka
-
piyasa nin ucuz cihazlarından biri piyasada revaçta olan alfa dir bir incele anlarsın senin almak istedigin cihaz şişirme cihazdir yani sinyal seviyesi yüzde 60 gösterir ama baglan deyince baglanmaz alfa da sinyal seviyesi yüzde 5 10 15 gösterirr ama baglanır birde bu cihazlar isinir isinince kendini korumaya alır yavaşlar böyle stabil kalır alfa da ise bunlardan cok daha az ısınır performansı düşmez istersen sana bir site verebilir wifi hakkında herşeyi anlatan test yapılan cihazlar felan..
-
ben bu cihazı kullanıyorum kendi anteni 3dBi
üzerinde gelen anteni değiştirdim 7dbi anten aldım gayet güzel
-
slam44 bunu yazdı:
-----------------------------
bende everest var gayet güzel 1km ye yakın ama benim kullandığım yerde öyle bina falan yok sakin yayılır tavsiye ederim gerçi anten önemli ona da dikkat et
-----------------------------everestin a.q ismini anmayın onun :)