folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Yaz İnternet 2 Kat Hızlanacak !!!

Bu Yaz İnternet 2 Kat Hızlanacak !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız

Türk Telekom'un hızlı internet (ADSL) abonesi 2005 Aralık sonu itibariyle 1.5 milyonu geçti. Özelleştirilen Türk Telekom şimdi internet hızını daha da artırmak için harekete geçti. Üstelik fiyatı sabit tutarak... Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany müjdeyi verdi. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilgi İşlem Yöneticileri Semineri'nde basın mensupları ile sohbet sırasında yaz aylarında aynı ücretlerle birkaç kat hızlı internet bağlantısı sunacaklarını açıkladı. Fiyatı değil hızı birkaç kat artıracaklarının altını çizen Doany, bilişimsektörüne yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

http://www.sabah.com.tr/2006/04/09/im/63DBFDDA92FA9A46981FC5C1m.jpg

http://www.sabah.com.tr/2006/04/09/im/68FF768EAC549C4AA684579Dm.jpg
    Hızlı internet bağlantısı, yeni iş alanlarının doğmasını ve tüketimin artmasını sağlıyor. İnternet telefonu, telekonferans, medya, güvenlik, servis ve veri yedekleme işleri katlanarak artıyor. Kablosuz internet bağlantısı dizüstü bilgisayar satışlarının artışında rol oynadı. Pekçok, kafe, restoran ve otel ADSL bağlantısı aracılığıyla müşterilerine hızlı internet bağlantısı sağladı. Veri depolama araçları satışı neredeyse yüzde 100 arttı. Sabit disk kapasitesi ihtiyacı katlanarak arttı. Yine ADSL modem satışları katlandı. Türk Telekom ADSL abonesi 1.5 milyonu geçti.
    Timur Sırt

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/tek101-20060409.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    i_drees
    i_drees's avatar
    Erkek
    hadi hayırlısı...

Son Of OTTOMAN Empire
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Önce adam gibi bi temel kursan zaten hızı arttırmaya ihtiyacın olmazki güzel kardeşim...

Zimbabwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    benim kotamı kaldırsında hız önemli deil.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla inanmıyorum ben ben halendaha 256 sınırsız kullanıyorum yeter mına koyim bi film için 1 gün bekliyorum deli olacam 512 alsam kotalı oda olmuyor kotasız alsam pahalı zükecem bu işi valla nedir anlamadım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    bana normaL hızımı versinlerde ben hızı artsın istemiyom:)) arada böyle haberler çıkıyo ama inanmıyorum...%3,5 ihtimal :P

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    limitimi kaldırsınlar bu hızda yeter bana. Biz Türk'ler azıyla yetinmeyi biliriz.

Telekom := Ümitsiz VAKA;

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    bir parmak bal çalıyor şerefsiz.
    telekomu devralalı ne kadar oldu daha bir icraat yok denyolar milleti kandırıyor

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek
    512 yetiyorda kota sorunu var kotayı artırsınlar zaten hız için gerekli alt yapı yok telekomun yapacağı işin ......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tudRoY
    tudRoY's avatar
    Erkek
    walla 512 yetiyo sorun kota çok az 3 gb neyime yetcek :) şöyl3 fiyat sabitken 1024 ve 6 gb yapsalar şunu ahh ahhh :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Bağlantı hızlarını her ne kadar yükseltseler de gönlümüzce, sınırsızca kullanamadığımız sürece bir anlamı kalmaz. 512 Kbp/s bağlantı şu an yetiyor hız arttımı yapacakları yerde kotaları kaldırsınlar bize tasma takmasınlar özgürce kullanalım şu interneti...
Toplam Hit: 2272 Toplam Mesaj: 14