Buca Belediyesinden Gelen Mesajlar
-
yaklaşık 2 yıldır buca belediyesinden mesaj almaktayım normalde üstteki gibi mesajlar geliyordu ben de sallamıyordum birisi telefon bültenine kaydettirmiştir dedim ama ilk defa borca dair mesaj geldi ve bahsi geçen şirketle bir bağım yok ancak belli ki şirketle benim tel no bağlantılı gibi. bir şey yapmam gerekir mi bilemedim size sorayım dedim.
-
ara beni sms listenizden çıkarın de . 1 dk sonra çıkarırlar .
-
iPhone için şu program vazgeçilmezim. Tüm spam mesajları otomatik olarak istenmeyen klasörüne atıyor ve uyarı vermiyor.
https://apps.apple.com/tr/app/junkman-spam-sms-engelleyici/id1591815272?l=tr
-
mesajlara alıştım rahatsız etmiyorlar artık :D benim derdim bahsi geçen şu borç mevzusu bana hiç bir şekilde patlamazsa sıkıntı yok :D
-
git buca belediyesine, kapıdan girerken durdurmazlarda olurda durdurlarsa, mali hizmetlere geldim de, geç. 5. kata çık, muhasebe orada. odaya girince sola dön bi oda daha var odanın içinde, müdürleri orada takılıyo, oraya doğru yürü, birileri durdurur zaten. o durduran halletmezse müdürleriyle halledersin. o odada gördüğün personeller atıyo o bildirimleri, yanlış tuşa basmışlardır, çalışanları görünce doğru tuşa basma olasılığının daha düşük olduğunu görürsün zaten.
-
Benzer bir şey başıma gelmişti. Hala mesajlar geliyor bana :)
https://www.tahribat.com/forum/cumhurbaskanimiz-geliyor-mesaji-254689
Megalados tarafından 03/Tem/24 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
iso bunu yazdı
git buca belediyesine, kapıdan girerken durdurmazlarda olurda durdurlarsa, mali hizmetlere geldim de, geç. 5. kata çık, muhasebe orada. odaya girince sola dön bi oda daha var odanın içinde, müdürleri orada takılıyo, oraya doğru yürü, birileri durdurur zaten. o durduran halletmezse müdürleriyle halledersin. o odada gördüğün personeller atıyo o bildirimleri, yanlış tuşa basmışlardır, çalışanları görünce doğru tuşa basma olasılığının daha düşük olduğunu görürsün zaten.
samsundan kalkıp bucaya da gidemem abi :D neyse bi cacık olmaz anladığım kadarıyla istedikleri gibi yazabilirler sıkıntı yok :D
-
Khan23 bunu yazdıiso bunu yazdı
samsundan kalkıp bucaya da gidemem abi :D neyse bi cacık olmaz anladığım kadarıyla istedikleri gibi yazabilirler sıkıntı yok :D
Buca belediyesi genellikle. Üye olmayana mesaj atmaz
-
Sanki senin mesajda bir sıkıntı var , Bana da geliyor Buca Belediyesi nden mesajlar ama hiç bu ve buna benzer bir mesaj gelmedi 🤔 artı kayıtlı olman lazım diye biliyorum.
Mesela ben Buca da oturuyorum , belediyenin sistemine kayıtlıyım ev vergisini falan ödediğim için , gelenleri de normal görüyorum.
-
Mesajların sonuna ücretsiz ve kolayca listeden çıkarılabilmesi için açıklama koyma zorunluluğu var
bucada oturmuyorsa ticaret bakanlığına şikayet et
-
kıtır atıyor reis metro yapılıyor at bi 100lük diyor yani