Buca Belediyesinden Gelen Mesajlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

yaklaşık 2 yıldır buca belediyesinden mesaj almaktayım normalde üstteki gibi mesajlar geliyordu ben de sallamıyordum birisi telefon bültenine kaydettirmiştir dedim ama ilk defa borca dair mesaj geldi ve bahsi geçen şirketle bir bağım yok ancak belli ki şirketle benim tel no bağlantılı gibi. bir şey yapmam gerekir mi bilemedim size sorayım dedim. 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ara beni sms listenizden çıkarın de . 1 dk sonra çıkarırlar . 

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone için şu program vazgeçilmezim. Tüm spam mesajları otomatik olarak istenmeyen klasörüne atıyor ve uyarı vermiyor.

https://apps.apple.com/tr/app/junkman-spam-sms-engelleyici/id1591815272?l=tr

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

mesajlara alıştım rahatsız etmiyorlar artık :D benim derdim bahsi geçen şu borç mevzusu bana hiç bir şekilde patlamazsa sıkıntı yok :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

git buca belediyesine, kapıdan girerken durdurmazlarda olurda durdurlarsa, mali hizmetlere geldim de, geç. 5. kata çık, muhasebe orada. odaya girince sola dön bi oda daha var odanın içinde, müdürleri orada takılıyo, oraya doğru yürü, birileri durdurur zaten. o durduran halletmezse müdürleriyle halledersin. o odada gördüğün personeller atıyo o bildirimleri, yanlış tuşa basmışlardır, çalışanları görünce doğru tuşa basma olasılığının daha düşük olduğunu görürsün zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Benzer bir şey başıma gelmişti. Hala mesajlar geliyor bana :) 

https://www.tahribat.com/forum/cumhurbaskanimiz-geliyor-mesaji-254689

Megalados tarafından 03/Tem/24 19:38 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    iso bunu yazdı

git buca belediyesine, kapıdan girerken durdurmazlarda olurda durdurlarsa, mali hizmetlere geldim de, geç. 5. kata çık, muhasebe orada. odaya girince sola dön bi oda daha var odanın içinde, müdürleri orada takılıyo, oraya doğru yürü, birileri durdurur zaten. o durduran halletmezse müdürleriyle halledersin. o odada gördüğün personeller atıyo o bildirimleri, yanlış tuşa basmışlardır, çalışanları görünce doğru tuşa basma olasılığının daha düşük olduğunu görürsün zaten.

samsundan kalkıp bucaya da gidemem abi :D neyse bi cacık olmaz anladığım kadarıyla istedikleri gibi yazabilirler sıkıntı yok :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek
    Khan23 bunu yazdı
    iso bunu yazdı

samsundan kalkıp bucaya da gidemem abi :D neyse bi cacık olmaz anladığım kadarıyla istedikleri gibi yazabilirler sıkıntı yok :D 

Buca belediyesi genellikle. Üye olmayana mesaj atmaz 

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Sanki senin mesajda bir sıkıntı var , Bana da geliyor Buca Belediyesi nden mesajlar ama hiç bu ve buna benzer bir mesaj gelmedi 🤔 artı kayıtlı olman lazım diye biliyorum. 

Mesela ben Buca da oturuyorum , belediyenin sistemine kayıtlıyım ev vergisini falan ödediğim için , gelenleri de normal görüyorum.

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Mesajların sonuna ücretsiz ve kolayca listeden çıkarılabilmesi için açıklama koyma zorunluluğu var

bucada oturmuyorsa ticaret bakanlığına şikayet et

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

kıtır atıyor reis metro yapılıyor at bi 100lük diyor yani

Toplam Hit: 3008 Toplam Mesaj: 13
buca