Buda Benim Kişisel Blogum
-
Biraz takılmak umuduyla, biraz eğlenmek, birazda içimdeki yazı yazma duygusunu bastırmak amacıyla bende bir kişisel blog oluşturdm :)
Wordpress ve kendi yaptığım bir tema kullandım, ufakçana yazılar yazıyorum
blog link : http://www.selimonder.com
hepinize saygılar, değerli müridler
-
hocam hayırlı olsun arayüzün güzel kendini eğlendir bence sitende yemişim hitini :D
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hayırlı olsun arayüzün güzel kendini eğlendir bence sitende yemişim hitini :D
-----------------------------aynen hocam tüm linklere do follow verdim,
ps: yok yok
Bir dost bölümüne linkini eklememi isteyen mürid varsa pm atasın ekliyim
Site'de icerik az ama güzel yazıların sıkılmadan okudum, yazık olan diskografi çalışmalarını bloga aktarabilirsen güzel olur :)
p.s
tahribatçılar bloglarını paylaşalar iyi olur, şu an göz atabildiklerim arasında içerik vs bakımından en cok begendim karatahta hocanınkilerdi,diger muridlerinde saglam blogları varsa bilmek güzel olur,tabi bu ayrı bir topic'in konusu da olabilir.
-
Khellix bunu yazdı:
-----------------------------Site'de icerik az ama güzel yazıların sıkılmadan okudum, yazık olan diskografi çalışmalarını bloga aktarabilirsen güzel olur :)
p.s
tahribatçılar bloglarını paylaşalar iyi olur, şu an göz atabildiklerim arasında içerik vs bakımından en cok begendim karatahta hocanınkilerdi,diger muridlerinde saglam blogları varsa bilmek güzel olur,tabi bu ayrı bir topic'in konusu da olabilir.
-----------------------------blogda mp3 paylaşırsan, çıranı yakabilirler hocam :P
-
Sağ taraftaki kategoriler, aramaca, ... başlıklarının rengini değiştir. Kırmızı koyu biraz yazı da siyah olunca zor okunuyor.
-
len selim bari sen yapma wp telif yazını silip tasarım selim önder felan cık cık :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
len selim bari sen yapma wp telif yazını silip tasarım selim önder felan cık cık :))
-----------------------------tema tasarımı benim olm :P
-
Güzel olmuş hacım hayırlı olsun. Küçük bir banner ya da logo olursa daha iyi olur gibime geldi. Ben joomla kurmuştum ama böyle bi banner tarzı bişey yaptım mesela.

Ama güzel hoşuma gitti. Zaman buldukça yazılarını takip ederim. Bi kaç müridinde var böyle güzel yazıları filan.
Aslında o hayaletin yerine tbt ağacı koyacaktım ama vazgeçtim :D
-
bloğunu sevdim :)
Şimdi eklicem kendi bloğumdaki listeye..
-
Hoş bir blog olmuş.Etiket bulutu için wp-cumulus falan kullansan daha güzel olur bence.