folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Buda Cumhurbaşkanı Kıyağı..Sürpriz İsme "Özel" Atama

Buda Cumhurbaşkanı Kıyağı..Sürpriz İsme "Özel" Atama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    -----------------------------
    21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi  memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...

Hoca,alan dışı tercih yapıcam diyorsun iyi araştırdın mı.Katsayı ile birlikte ne kadar kesiliyor ve buna göre hangi bölümden kaç net yapman gerek ? Ve orta ögretim başarı puanın kaç ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    hocam 330-340 arası değişir puanlar(ea2) benim bu  puana okul puanı ile ulaşmam şuan zor çünkü 0,3 katsayı problemi çıkıyor. ama bu sene az kişi girecek, seneye puanlar düşücek muhabbetinden 320ye kadar puanların inebileceğini planlıyoruz(rehber hocalarla birlikte). ve bu durumda benim girme olasılığım artıyor. bir kaç okulda da %50 burslu yerler var, bursuz kaldıramam pahalı olur onun için ne kadar puan yaparsam benim için kardır. ve %50 burslu yerlerde benim için bi fırsat olacak.  hee iki türlüde  giremeyebilirim. belki de hiç hukuk okuyamayacam ama bunun içinde bişiler yapacam.  dediğim gibi tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum yada akepe içinde adamlarım da yok ama bu benim bişiler yapmamam anlamına gelmiyor. benim elimden bişi gelmiyorsa ve bu yolda uğraş vermiyorsa dayım geçtim tayyipi başkan bush olsa bi sike yaramaz... 

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Aramızda torpille cillop gibi iş bulup da, elinin tersiyle itecek kim var? Lafff bunlar.......

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı:

Aramızda torpille cillop gibi iş bulup da, elinin tersiyle itecek kim var? Lafff bunlar.......

zaten sorunda o kuytul, cillop gibi işi bulup da elinin tersiyle itmek.. kimse itmez.. o yüzden de itmeyenlere garip bakmayalm. Türkiye'nin en boktan gerçeklerinden biri bu.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi  memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...

Tayyibi, Abdullahı bilmemde tebrik edesim geldi kendisini.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    hocam 330-340 arası değişir puanlar(ea2) benim bu  puana okul puanı ile ulaşmam şuan zor çünkü 0,3 katsayı problemi çıkıyor. ama bu sene az kişi girecek, seneye puanlar düşücek muhabbetinden 320ye kadar puanların inebileceğini planlıyoruz(rehber hocalarla birlikte). ve bu durumda benim girme olasılığım artıyor. bir kaç okulda da %50 burslu yerler var, bursuz kaldıramam pahalı olur onun için ne kadar puan yaparsam benim için kardır. ve %50 burslu yerlerde benim için bi fırsat olacak.  hee iki türlüde  giremeyebilirim. belki de hiç hukuk okuyamayacam ama bunun içinde bişiler yapacam.  dediğim gibi tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum yada akepe içinde adamlarım da yok ama bu benim bişiler yapmamam anlamına gelmiyor. benim elimden bişi gelmiyorsa ve bu yolda uğraş vermiyorsa dayım geçtim tayyipi başkan bush olsa bi sike yaramaz... 

Hoca,bende sayısalcıyım bende alan dısı tercih yapmak istiyorum anlıyacagın aynı yolun yolcusuyuz..Umut ederim beklentilerin bosa cıkmaz ve hakketigini alırısın.Bu sene sınavdan sonra bizleride bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:
    tebrik ederim, çalışkan olmak bir güzelliktir. niye çalıştığını bilerek çalışkan olmak ise bir erdemdir. Keşke ben de çalışkan olabilsem :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hasan Celal Güzel’in oğlu Mustafa Güzel’i Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) "uzman" olarak atadı.

Mustafa Güzel ANKA'ya yaptığı açıklamada, “Benim bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Sayın Cumhurbaşkanının takdiridir. DDK'da uzman olarak göreve başladım. Bir ay oldu. Siyasal mezunuyum. 1969 doğumluyum” diye konuştu

39 yaşında ilk kez devlet memuru oldu.

39 yaşındaki bir kişi Torpille Memur oluyor.. Diyecek bişi bulamıyorum..

Not: Askerden geleli 2 ay oldu hala işsizim..

Sende amma vasıfsızmı$sın bende sana diyecek bi$ii bulamıyorum Eger sen Anti-AKP'ciysen bende Anti Anti-AKP'ciyim :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    21 yaşındayım ve 20 yaşında sınavlara girdim 3 tane sınavı geçtim ve şimdi memurum aynı zmanda mühendislik okuyorum.. tayyipi yada abdullah gülü tanımıyorum hiç görüşmek nasip olmadı ama memurum işte.. isteyince olur... askere gitmeden de okulumu ve sayısalcı olarak da hukuk fakültesini de bitirecem... hem mühendis hemde avukat olacam. neden?? çünkü istiyorum sende isteyebilirsin. ama öncelikle eleştirmekten vaz geçip bişiler yapmaya çalış çünkü oluyor...

bence yanlış düşünüyosun

ben de 3 yıldır memurum , 16 yıl it gibi çalıştım bildiğin it.. imanım gevredi, g.. s.....i. 

daha ilkokul çağında mayın eşşeği gibi  sınavlara girdim hep çalıştım gece gündüz demeden anadolu lisesi sınavı için.

daha 10 yaşında çocuk bu stresi nası kaldırsın bu yarışı içinde ne işi var.

örtmenim test kitabı verirdi çözer cevaplarıyla teslim ederdim kontrol ederdi. ne bilim ben o yaşta hayatı?

kazandık sora

anasını satim 7 yıl anadolu lisesinde aynen devam ingilizce dersler ,bildiğin gibi deil nası youn.

her akşam istisnasız ders çalıştım,başarılıydım ama bi yandan sağlığımı -psikolojimi- yitirdiğimi bilmiyodum.

öss ye hazırlanırken 7 saat sandalyeden kalkmadığım olurdu.

ve sora ,sora noldu teker patladı...

ünvde okula bile doru dürüs gitmiyodum isyan ediyodum herşey boş geliyodu.

kıytırık bi memur oldum ,  işimi sevmiyorum lanet olsun bu memleketteki adalete.

sonuca gelince demem o ki; başka bi ülkede senin kadar çalışan bi insan çok daha iyi yerlere gelip çok paralar kazanıyor.

ama sen ve ben anca idare edebiliyoruz işte ay sonu hesapları içinde boğulup gidiyoruz... 

bir ikincisi bir adet üniversite okuduktan sora (4yıllık) askere gitmeden ikincisini okuyamazsın. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:
    Öncelikle bir yanlışı düzelteyim; bu sene az kişi girecek muhabbetini kim çıkardıysa onun ta aq. 2 senedir bize gazı verdiler 2008 de az kişi girecek diye ama bu yıl öss ye rekor başvuruyla 1milyon 643bin kişi girecek. Yani öss tarihinde en çok bu sene, bu kadar fazla kişi girmiş olacak. Puanlar düşecek olayı da uydurma, gerçek olan yök başkanının açıkladığı üzere sorular 2007 deki gibi kolay olacak ve kontenjanlar artacak. Ama tabi her zaman ki gibi çalışan kazanacak gerisi fasa fiso...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
Toplam Hit: 3943 Toplam Mesaj: 23