Buda Mı Açılım?
-
öküz altında buzağı aramak :S
ondan rahatsız olacağına prim neden dolar olarak veriliyor ondan ol
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Dahi anlamında olan -de ayrı yazılır.
-----------------------------
klavyeni öpeyim yahu.
-
osuruktan nem kapmak buna deniyor galiba :S
-
bence bu osuruktan nem kapan müridin kendi açılımı.Belki bu mürid ilerde bi açılım yapar .Açılımın ismi "osuruktan nem kapma" açılımı olur
-
başlığı açan müride başka şundan nem kapmışsın bundan nem kapmışsın diyecek var mı
-
Alakasız Hocam, Bir Şekilde Pkk dursun Aklımdan başka bişey geçmiyo Şimdilik. Umarım Her şey Beter Boka Sarmaz... Çok Kiritk Bir Pozisyondan Geçiyo Her kes. Sağ duyulu Olmakta yarar var Zannımca.... Türkiye Kaçmıyo bi yere Ama Açılımında Bokunu Çıkaranlar var, Onlar Düşündürüyo beni. Umarım Bi Patlak vermez Bu Açılım bi tarafından.
Ulus Devlet Yapısı İle Alakalı Sözdende kendinize Acayip Şeyler Türetmeyin yahu.!
-
buda bir açılım değildir
-
Edebinizle yorum yapacaksanız yapın. Burda bana dilbilgisi eş anlamlılık dersleri vermenize gerek yok 7 yaşındaki çocukta biliyor bunların eş anlamlı olduğunu. Ancak;
Araştırın bakın hangi tarihte hangi yayında yada kimin ağzından Milli futbol takımından bahseder ken Ulusal takım denmiş?
Neden şimdi eş anlamlısı kullanılıyor.
Bu kadar rahat olmayın bence.
Bu şekilde empoze edildi birçok şey milletimize.
Bu gün ulus yarın federal öbürsü gün kim bilir ne?
Kültürümüzdeki bozulmalar bir anda mı oldu?
Herkez bir sabah kaltığında elalemin kızına laf atar, ahlak, saygı, aile denen şeyi unutmuş olarak mı uyandı?
Mazazin programları çıktı televizyonda açık saçık görüntüler örf adetlerimize hiçmi hiç uymayan diziler, programlar, vahşet içeren filmler vs. yüzünden
bu gün 13 yaşındaki kız çocuğu annesini öldürüyor 17 yaşındaki çocuk annesinin boğazını kesiyor , 8 yaşındaki çocuğa tecavüz ediliyor.
-
Kültürün bozulmaması için toplumun kültürüne sıkı sıkıya bağlı olması lazım ama nerdeeeeee. Hep avrupa amerikan özentisi. Geçen seneydi sanırım, önemli bir ingiliz zat "bizim kültürümüz iyice yozlaştı ama doğulular kültürlerini hala korumaya çalışıyor, ama ne yapıp ne edip onların kültürlerini de yozlaştırmamız lazım", buna yakın birşeyler demişti ama ne adını nede dediği cümleyi tam olarak hatırlayamıyorum. Beana göre bir toplum kültürünü kaybederse herşeyini kaybetmiş demektir. Ama insanlar avrupa kültürünü daha çok seviyor, hatta bizim kültürümüze "Alaturka" diyerek küçümseme yapıyor, biz bunlara sert çıkınca gerici oluyoruz. Konuyla çok alakalı olmayabilir ama içimden geldi...
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Edebinizle yorum yapacaksanız yapın. Burda bana dilbilgisi eş anlamlılık dersleri vermenize gerek yok 7 yaşındaki çocukta biliyor bunların eş anlamlı olduğunu. Ancak;
Araştırın bakın hangi tarihte hangi yayında yada kimin ağzından Milli futbol takımından bahseder ken Ulusal takım denmiş?
Neden şimdi eş anlamlısı kullanılıyor.
Bu kadar rahat olmayın bence.
Bu şekilde empoze edildi birçok şey milletimize.
Bu gün ulus yarın federal öbürsü gün kim bilir ne?
Kültürümüzdeki bozulmalar bir anda mı oldu?
Herkez bir sabah kaltığında elalemin kızına laf atar, ahlak, saygı, aile denen şeyi unutmuş olarak mı uyandı?
Mazazin programları çıktı televizyonda açık saçık görüntüler örf adetlerimize hiçmi hiç uymayan diziler, programlar, vahşet içeren filmler vs. yüzünden
bu gün 13 yaşındaki kız çocuğu annesini öldürüyor 17 yaşındaki çocuk annesinin boğazını kesiyor , 8 yaşındaki çocuğa tecavüz ediliyor.
-----------------------------Hmmm Sanırım Bize Empoze Edilen bazı Şeylerinde Sebebi Olur Olmaz Her şeyin altında Buzağı Arama huyumuzda olabilir. Ufaktan bişey Dokunsa hehe hoho oluyoruz ama Bunu yaparken Geçen Zamanda İlerleyemiyoruz, Bakmışızki, Biz Hehelerken Hoholarken, Birileri sokmuş İçeri Olanı biteni... :)
Çok Önemsiz Bir ayrıntıyı Burada Konuşmamız ne için ben onu anlamadım. Yada Bırakalım Açılımı Maçılımı En iyisi Kasap Gibi Dalalımmı birbirimize ne yapalım Değerli Kardeşim Bari onu Söyle. Ben Artık Ne diyecem bilmiyorum Çünkü.!