folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Buger King Nerelere Şikayet Edebilirim

Buger King Nerelere Şikayet Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senin burger de kıl çıkmış dostum.

o kıl muhtemelen saç kılıdır onun dışında hiçbir kıl o burgerin içine giremez.

o burgerin paketlenip pazarlama firmasına tertemiz ve hijyenli teslim edilmekte.

bunu gidipte mekan sahibinden başka birine şikayet edip ortalığı bertaraf edip karıştırman senin zararına olur.

burgerimde kıl çıktı şunu değiştirin diyerek yeni burger alırsın olay orada kapanır.. ha sen değiştirin dedinde onlar değiştirmedimi özürdilemedilermi o zaman bi post daha at ayrıntılı bilgi çakayım..

basite alınacak bi konu değil.. yeterki insanlarla yüzyüze dialog halini asabileştirme gereken her zaman yapılır oralarda..

hadi selametle..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

o burgerin paketlenip pazarlama firmasına tertemiz ve hijyenli teslim edilmekte.

bunu gidipte mekan sahibinden başka birine şikayet edip ortalığı bertaraf edip karıştırman senin zararına olur.

burgerimde kıl çıktı şunu değiştirin diyerek yeni burger alırsın olay orada kapanır.. ha sen değiştirin dedinde onlar değiştirmedimi özürdilemedilermi o zaman bi post daha at ayrıntılı bilgi çakayım..

basite alınacak bi konu değil.. yeterki insanlarla yüzyüze dialog halini asabileştirme gereken her zaman yapılır oralarda..

hadi selametle..

Değiştirelim dediler ben ise nasıl böyle bir durum olur bunu iade alın ve burada yazdığım tutunağı imzala dedim şikayet edeceğim burayı dediğimde neredeyse beni orada dövmedikleri kaldı ama bende alttan almadım imzalamadı kağıdı paramı iade ettiler, ama yaptıkları densizlik yanlarına kar kalmasını istemiyorum oradakiler özür filan dilemedi sikayetvar.com a şikayet ettim 174 gıda hattına şikayet ettim kendi sitelerine şikayet ettim tab gıdaya şikayet ettim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

CaNNi bunu yazdı:

hadi selametle..

Değiştirelim dediler ben ise nasıl böyle bir durum olur bunu iade alın ve burada yazdığım tutunağı imzala dedim şikayet edeceğim burayı dediğimde neredeyse beni orada dövmedikleri kaldı ama bende alttan almadım imzalamadı kağıdı paramı iade ettiler, ama yaptıkları densizlik yanlarına kar kalmasını istemiyorum oradakiler özür filan dilemedi sikayetvar.com a şikayet ettim 174 gıda hattına şikayet ettim kendi sitelerine şikayet ettim tab gıdaya şikayet ettim,

Adamların kısaca mına kmusun.

Hamam böceği falan cıksa hamburgerden orayı bombalardın heralde :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamlar değiştirelim demişler.. değiştirelim diyen adamzaten orada özür dilemiştir sen o ara birşeylere sinirlendiğin için bu ibareyi duymamış olabilirsin.

+ parantez paranı geri iyade etmişler..

yapabileceğin hiç birşey yok kardeşim..

o mekana yapabileceğin en fazla oradaki garsonu formalite icabı ekmeğinden edersin başka elinden bişey gelemez dostum..

takma kafana böyle şeyleri.. hizmet yerlerinde daime böyle sorunlar olur..

selametle inş.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

avrupa insan haklarına git hacı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

adamlar değiştirelim demişler.. değiştirelim diyen adamzaten orada özür dilemiştir sen o ara birşeylere sinirlendiğin için bu ibareyi duymamış olabilirsin.

+ parantez paranı geri iyade etmişler..

yapabileceğin hiç birşey yok kardeşim..

o mekana yapabileceğin en fazla oradaki garsonu formalite icabı ekmeğinden edersin başka elinden bişey gelemez dostum..

takma kafana böyle şeyleri.. hizmet yerlerinde daime böyle sorunlar olur..

selametle inş.

Eşşek gibi iade edecekler üstadım hem kıllı tüylü yemek satacaklar hemde paramı iade etmiyecekler varya kan çıkardı orada :)

Ama şeflerimi nedir özür dilemedi arayanlar diledi doğruya doğru,

Valla yapabileceğin bir şey yok demişsin, benim elimden gelen bu kadardı haaa bununla kalırmı bilmem belki tarım ve köy işleri bakanlığıda bi şeyler eder çünkü onlarada şikayet ettim ayrıca faks ta çektim karanlığa küfür etmektense bir mumda ben yakarım yanarım yanarım halen beni anlamayan tiye alanlara yanarım( baya uyumlu bi cümle oldu) :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

www.sikayetvar.com

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

bu arada Renç soslarını 0,25 kuruşla satıyorlar ayıp ediyorlar ülke çapında isyana az kaldı :F

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

DİREK TRT DE YORUM YAPAN ÖMER ÜRÜNDÜLÜ ARA KAYINPEDERİ İLE ORTAKLAR BURGERKİNGE BAKARSIN İLGİLENİR...

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

hojucuk bunu yazdı:

dna testi ile kilin kime ve hangi bolgesine ait oldugunu arastirta bilirsin .

evde anan eldiven , bone takip mi pisiyor yemeklerini , arasira olabilir boyle durumlar kildan tuyden isler icin degmez ugrastina .

ben mi hayvanım diye düşünüyom bazen arkadaslarla lokantaya gittik kurufasulyede kıvırcık bi sac buldum tabağımda çatalla aldım sonra o bölgeyi kaşıkla aldım çatal kaşığı yenilettirdim yemeye devam ettim... sonra bi baktım millet yemeği bırakmış beni izliyor lan ne var yesenize dedim olum nası mide var sende dediler...

Evdede abimin sacı çok dökülür dökülüyor alıyorum atıyorum devam ediyorum...

Sanırım bağcı olarak yetişmemden kaynaklanıyor.. yemeğe böcek dahi düşse o bölgeyi kaşıkla aldıktan sonra kaşığı temizleyip devam ederim :))

Yemeğin içinde böcek gördüm mü iğrenirim... O yemeği bir daha yemem... Nasıl bir mide var abi...

Toplam Hit: 5967 Toplam Mesaj: 41