Bugün Açıköğretim Sınavına Giren Varmı
-
arkadaslar bugun 2 dersten sınava girdim hukuk ve genel muhasabe ikiside çok kazıktıı başka giren varmı sınava
-
sen birinci sınıfsın galıba
halbukı 1. sınıfın hukuk ve muhasebesı kolaydır :)
-
Bende girdim tüm kitaplarını felan aldım ama hiç çalısmadım sadece 4 dersim vardı onlardan bile çakacam amk.
Neyse ben kendimi dgs ye hazırlıyorum :)
-
hukuk ilk sınavda olduğu gibi yine zordu :) sebebi ise kanun adamı değiliz abi :) eylüldeki bütünlemeye kalmazsak iidir :S
-
aynen ya hukuk sorunlarına atlıyım=) bi bok yapamadım hukukdan;) bilgi teknolojileridndeki sorular cok matrk garip sorular dı gene:)
-
hukuk iiydi be :)
-
bende girdim muhasebe zorladı beni falla...
-
bende girdim muhasebe kolaydı hukuk orta..vzelere hiç çalışmamıstım bunlarada calısmadım bakalım kacından gececegım..
-
amuğa koyi bnde girdim (: yarında gircam lan sabah B.evler anadolu lisesi wepmaster61 dallamasının okulu bi de klasik olarak istanbul üniv avcular kampüsü xD Aq bn ikinci sınıftayımda davranı$ bilimleri ve matematikten alttan giriom derslere skicam aq:D Ayrıca Hukuk ve muhasebeye ye hiç çalışmadıım halde her ikisindende not ortalamam 80 :D onlar kek dersler hoca. heleki hukuk tam kek (:
-
aa bide garipti aq bugun sınıf çemberlıtas anadolu lısesı sınıfa bı gırdm bole gozume 2 tane seccade çarptı panoya asmışlar neyse oturdk sınav başladı hocalar farketmedi daha sonra koridordan geçen bi hoca gördü böle afalladı fln hocalar toplandı apartopar topladı goturduler=p garipdi baya:)
-
çakıcaz gene:S
Toplam Hit: 3863 Toplam Mesaj: 16