folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bugün Aldığım AMD İşlemcinin İğneleri Kırıldı

Bugün Aldığım AMD İşlemcinin İğneleri Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Aslında düşündümde, biraz daha pratik çözüm hiç mi getirlmemiş bu olaya? Kırılmış pinin soketteki karşı noktasına pin görevi görecek tam soket kalınlığında olacak pin parçasını oturtmak gibi. Ama tabi burada pinin sıfırdan kırılmış olması ve o noktada birazcık kabartma çalışması yapılması gerekecektir. Hatta ek olarak başka birşeylerde geliştirilebilir. Örneğin bir soket katmanı daha katıp bu parçada pini eksik olan yere biraz daha uzun bir pin parçası takılması gibi. Buna dair bir proje geliştirilebilir ama en iyisi işlemcide değil anakart üzerinde olan pinler.

Sadece bi imza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

PcK0 bunu yazdı:
    -----------------------------

Aslında düşündümde, biraz daha pratik çözüm hiç mi getirlmemiş bu olaya? Kırılmış pinin soketteki karşı noktasına pin görevi görecek tam soket kalınlığında olacak pin parçasını oturtmak gibi. Ama tabi burada pinin sıfırdan kırılmış olması ve o noktada birazcık kabartma çalışması yapılması gerekecektir. Hatta ek olarak başka birşeylerde geliştirilebilir. Örneğin bir soket katmanı daha katıp bu parçada pini eksik olan yere biraz daha uzun bir pin parçası takılması gibi. Buna dair bir proje geliştirilebilir ama en iyisi işlemcide değil anakart üzerinde olan pinler.

Bu dediğin güzel ama pin görevi görecek o parçanın altın olması gerekiyor :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

kayserideyim yoksa ben yapardım yinede yaptıramaz isen son çare bana gönder ben yaparım hadi kolay gelsin

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam, fiziksel hasar var, alet garanti dışı...

Bizdede cok oldu kırdığımız kırık gelen işlemciler...

Öncelikle öle bi tak calışabilir, 3 bacağı olmadan calışan 463 pin athlon xp 2500 biliyorum...

Eğer olmazsa sağlam bir kuyumcu ustasına götüreceksin, lehimleyecekler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Eğilmiş olanları boş uçlu kalemi sokarak düzelt , kırık olanlara allahtan rahmet dile
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Öncelikle öle bi tak calışabilir, 3 bacağı olmadan calışan 463 pin athlon xp 2500 biliyorum...

Eğer olmazsa sağlam bir kuyumcu ustasına götüreceksin, lehimleyecekler...

iki durum da aklımın ucundan geçmezdi :| kuyumcu ustası bayağa mantıklı. benim de bu şekilde 4 işlemci heba olmuştu ne bacaksız çalıştırmayı denedim ne lehimlemeyi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

hocam o eşyaları alırken sana bi imza attırdılar, aldığım eşyalar tam ve eksiksizdir. değiştirmezler.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hele tak bi anakarta çalış çalışmadığını gör çalışmazsa vatana git iade etmeye çalış büyük ihtimal almazlar oda çözüm olmazsa ince lehim yapanlara götüreceksin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Vatandakiler Salak değil anlamazlar mı sanıyorsun.

Hem madem Anlamıyorsun bilmiyorsun kasa toplamak senin neyine.Zaten aldığın parçaları adamlar ücretsiz topluyup sana veriyorlar..

Sana geçmiş olsun yapabileceğin tek şey yeni bir işlemci almak

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

götür hacı böyle çıkdı de açdıgımda parçalandı de :D  alırlar inkar et ben yapmadım de şilayet ederim sizi de 

Toplam Hit: 6345 Toplam Mesaj: 44