Bugün Benim Doğumgünüm Hem Mutluyum Hem Mutsuzum...
-
Ya agalar bugün benim doğumgünüm mutu mu olayım mutsuz mu olayım bilemedim... 6 zayıftan 3ünü werdim sınıfta kaldım :S, ve okuldan aldı babam beni ve de parça kontör işine giriorum. okulu da açıkliseden bitircem :/
bana bir teselli... doğru mu yapıorum?? yoksa çalışmayıp, liseyi tekrar mı edeyim 11. sınıf tekrar mı etsem? yoksa açıkliseden sadece 3 ders mi vereyim ??
nolur bi medet -
Orayı hak etmiyorsan bence hiç gidip milleti engelleme hocam. Açıktan dewam et bi an önce hayatına yön ver.Zaman kaybetme.
Okula boş boş gidip gelmek nereye kadar.
Bu arada mutlu yıllar.
-
boşver okuyup nabıcan kardeşim
iyi yoldasın çalış paranın kıymetini öğren. en önemli sınav hayat sınavı onu geçmeye çalış
+ doğum günün kutlu olsun
-
oku kardeşim oku, oku da sonra hayatla yüzleş, bırak okulu diyen diğer arkadaşlara da anlam veremiyorum :/
doğum günün de kutlu olsun. -
He de geç yhaa bi günde adam gibi yaşa duom günün bu gün sktr çek hepsine yarın düşünürsün iyi ki doğdun git bi parti organize et mutlu geçir...
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
oku kardeşim oku, oku da sonra hayatla yüzleş, bırak okulu diyen diğer arkadaşlara da anlam veremiyorum :/
doğum günün de kutlu olsun.
-
o6u2 bunu yazdı:
üstad bana da zor geliyo 3 ders için tüm sınıfı tekrar etmek :/ o yüzden babam bugün bayiliği aldı parça kontör işine girdim ama tabi nekadar kârlı olur bilemem :/
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------okumaya niyeti olsayda bu konu açılmazdı diye düşünüyorum
okula gidipte oradaki diğer arkadaşlarına engel olacağına açıktan okusun
-
mortyr516 bunu yazdı:
He de geç yhaa bi günde adam gibi yaşa duom günün bu gün sktr çek hepsine yarın düşünürsün iyi ki doğdun git bi parti organize et mutlu geçir...
ah öyle bi izinim olsa keşke :) çıkıp gitsem yarın gelsem valla babam evlatlıktan reddeder.. zaten marmara hukuku 3.lükle bitirdi adam, sayemde zayıf yüzünden müdürlerle konuştu. ona da epey yüklendim napsın adam :/
-
@ o6u2,wert,
olm zaten ailesi yeteri kadar baskı yapıyodur bi susunda eğlensin adam sizi anlattıklarınızla iyice içi geçio herifin.
Git hayatını yaşa bugün yha :D
-
karaconda bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
ah öyle bi izinim olsa keşke :) çıkıp gitsem yarın gelsem valla babam evlatlıktan reddeder.. zaten marmara hukuku 3.lükle bitirdi adam, sayemde zayıf yüzünden müdürlerle konuştu. ona da epey yüklendim napsın adam :/
Senin baban askeri kamptan mı çıkma yoksa bilmiyo mu doum günün olduunu git söle 365 günün 1 günü gitse nolur?