Bugün Diplomamı Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yakında yoklama kağıdı gelir diye geçici mezuniyet belgesi almaya gitmiştim üniversiteye. Rektörlük ve fakülte arasında -ki aralarında en az 1 km var- 3 4 kez gidip geldikten sonra imzaları ve evrakları (geçici mezuniyet için 4 fotoğraf,  diploma için 2 fotoğraf, kimlik fotokopisi, çıkış kağıdı ve imzaları) tamamladıktan sonra fakültenin öğrenci işlerinde diplomanın fiyatını sordum. Diploma parası kalktı diyince iyi onu alayım dedim. Adam çatır çatır yırttı kağıtları. Transkripti verdi elime git bunlara kaşe vurdur sonra geri git rektörlüğe diplomanı al diye.

Sabahın 8buçuğundan beri süren koşuşturmanın ardından 1,5 saat önce diplomayı alabildim sonunda.

Ufak bi not: Şu gün içinde koşuşturduğumun 3te 1ini okul zamanı koşuştursam okul birincisi olurdum heralde.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

adam neyi yırttı 5 kere okudum anlamadım aq ama yinede hayırlı olsun

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    1234567B bunu yazdı

adam neyi yırttı 5 kere okudum anlamadım aq ama yinede hayırlı olsun

sağol hocam. geçici mezuniyet belgesi almak için dilekçevari birkaç tane evrak kağıdı vardı fakültenin müdürünün sonra da rektörlüğün onaylaması gereken, onu yırttı :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hayırlı olsun nerden aldın diplomanı :)

darısı basımıza amk senelerdir ugrasıyorum bıktım :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    ultrAsker bunu yazdı

hayırlı olsun nerden aldın diplomanı :)

darısı basımıza amk senelerdir ugrasıyorum bıktım :D

Sağol hocam pamukkale üni. bitti. Zoru zoruna bitirdik okula sınavdan sınava giderek. Bakalım bundan sonra neler bekliyor olacak bizi :)

Darısı başına bu arada :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam. Ben geçici mezuniyet belgesini almak için okula gittim imzalar falan derken 30 dk içinde verdiler fakat müdür olmadığı için ta konya merkeze müdürün iş yerine gittik imza attırmak için yoksa bir hiçti o belge sen ne diyorsun senin sorunun aynı yolu defalarca yürümenden kaynaklı ama biz bir gittik tam gittik :D

Müdür olsaydı 30 dk içinde hazırdı geçiçi mezuniyet belgesi

2 ay sonra diplomayı almaya gittik onu da yine yarım saat içinde aldık sıkıntı olmadı Müdür daha önceden imzalamıştı :)

Not: Hocam ne mezunusun?

Eskisi gibi değildir belki!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Haydi geçmiş olsun madem :) Hayatta başarılar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Palerider bunu yazdı

Hayırlı olsun hocam. Ben geçici mezuniyet belgesini almak için okula gittim imzalar falan derken 30 dk içinde verdiler fakat müdür olmadığı için ta konya merkeze müdürün iş yerine gittik imza attırmak için yoksa bir hiçti o belge sen ne diyorsun senin sorunun aynı yolu defalarca yürümenden kaynaklı ama biz bir gittik tam gittik :D

2 ay sonra diplomayı almaya gittik onu da yine yarım saat içinde aldık sıkıntı olmadı Müdür daha önceden imzalamıştı :)

Seninki daha eziyetliymiş hocam. Valla kıytırık bir makine mezunuyum. Dgs 'de denemeyi düşünüyorum şansımı. Diğer türlü ne iş garantisi var ne de aş garantisi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Darısı benim başıma. Hepimizin başına. Ben daha 1 deyim ve okul 4 senelik. Ayrıca tüm derslerden de devamsızlıktan kaldım. ühüüü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    Palerider bunu yazdı

Seninki daha eziyetliymiş hocam. Valla kıytırık bir makine mezunuyum. Dgs 'de denemeyi düşünüyorum şansımı. Diğer türlü ne iş garantisi var ne de aş garantisi.

Bende makina mezunuyum dgs ye girecem senin dediğinle aynı durumdayım ne işim var ne de aşım şuan da bildiğin hiçbirşeyim :)

Eskisi gibi değildir belki!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

hayırlı olsun darısı bize aqq piç tek derse bıraktı 

İts My Life. NOW or NEVER
Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 13