folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bugün Kısa Dönemli Altın Alabilirsiniz

Bugün Kısa Dönemli Altın Alabilirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bankadan mi alalim. 

30 bin tl var kac ayda kac tl birakir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Hocam takip etmek lazım  ben 3 gündür takip ediyorum altın forumlarını özellikle altin.in sitesi çok iyi bence  yorum sistemleri güzel benim altınlar vakıfta makas  aralığı var ben o zaman fazla bilmiodum al-sat arasındaki fark  bu makas aralığı en iyi denizbanktı sanırım sıkı takip edilirsi altında para var tabi elinizdeki miktara göre.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

2 3 gündür kaç tane yer gezdim hacım. karar veremedim. en son ata lira alacaktık, lakin kuyumcunun biri kafamı karıştırdı.

has altın diye bi olaydan bahsetti. hem bozdururken de mesela şu an 70 kuruş falan fark ediyo gramında. ata lirada ise 7 8 tlyi buluyo.

has altın nedir bilen var mıdır? alacaktım hemen lakin sonradan dediklerinden işkillendim. işte faturanı keseriz tarihi atarız bir de kartvizit veririm sorun olmaz. istediğinde gelirsin bozarım dedi. başka yerden bozulamıyo mu acaba sakat mıdır bu has altın olayı ?

hocam has altın dedikleri 24 ayar altındır dier 22  ayar vs. altınların felan içerisine bakır tel karıştırırlar ben altın imalat hanesinde çalışdım has altın genelde dövizcilerde olur ve plaka seklinde sigara paketi genişliğinde ince plaka şeklindedir yani adı üstünde has altındır hiç bir katkı maddesi yokdur dier altından alırken de satarkende daha pahalıdır

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

altın yükselişe geçti mycity nereye kadar çıkar kurban bayramından önce düşüş olur deniliyor her sene

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Hacılar siz bu paraların sadakasını veriyonuz mu :D

30 40 bin tl olsa en son alacağım şey altın :D

#....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    risk53 bunu yazdı

Hacılar siz bu paraların sadakasını veriyonuz mu :D

30 40 bin tl olsa en son alacağım şey altın :D

Para kazansak veririz hacim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GRAM ALTIN

1,45 %

ALIŞ(TL) 86,57 SATIŞ(TL) 86,66

ÇEYREK ALTIN

1,29 %

ALIŞ(TL) 138,50 SATIŞ(TL) 141,96

ONS

0,23 %

ALIŞ($) 1.337,06 SATIŞ($) 1.337,37

Gördüğünüz gibi :) holy hocam beklerse pahalıya alıcak

eyer kazanırsanız beni görürsünüz heralde :)

Mycity tarafından 26/Eyl/13 15:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2bin tl kazanmak için 1 kilo altın almak lazım güzel işmiş

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

2bin tl kazanmak için 1 kilo altın almak lazım güzel işmiş

23 eylülde 84,4 ten 53 gr aldım.

bugün 26 eylül satsam 85,49 yeni baktım orana  85,49-84,4=1,09

53 lira kar 3 günde şimdi bu sadece 53 gr.da  53tl.

Şimdi bu sadece 1 lira kar için hocam.

geçen ay 82 den alıp 92 den sattım gramında 10 tl kar paran la herhangi bir işin yoksa acil dğşğkten al beklet.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    KozMoz bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

2 3 gündür kaç tane yer gezdim hacım. karar veremedim. en son ata lira alacaktık, lakin kuyumcunun biri kafamı karıştırdı.

has altın diye bi olaydan bahsetti. hem bozdururken de mesela şu an 70 kuruş falan fark ediyo gramında. ata lirada ise 7 8 tlyi buluyo.

has altın nedir bilen var mıdır? alacaktım hemen lakin sonradan dediklerinden işkillendim. işte faturanı keseriz tarihi atarız bir de kartvizit veririm sorun olmaz. istediğinde gelirsin bozarım dedi. başka yerden bozulamıyo mu acaba sakat mıdır bu has altın olayı ?

hocam has altın dedikleri 24 ayar altındır dier 22  ayar vs. altınların felan içerisine bakır tel karıştırırlar ben altın imalat hanesinde çalışdım has altın genelde dövizcilerde olur ve plaka seklinde sigara paketi genişliğinde ince plaka şeklindedir yani adı üstünde has altındır hiç bir katkı maddesi yokdur dier altından alırken de satarkende daha pahalıdır

heryerde alıp satabiliyo muyum hocam. adamın dediğine göre sadece toptancı ve imalatçılar alıyomuş. daha doğrusu kilo ile alınabiliyomuş. eleman yardımcı olurum ben size gramla da satarım en az 3binlik falan dedi. lakin işte faturanı keserim kaşemi basarım sıkntı olmaz. bozduracağında da gelirsin paranı veririm dedi.

başka biyerde bozduramaz mıyım? çalıntıya karşı olmak için mi mutlaka fatura kesiliyor. 

gerçi teneke kesip verse anlamam zaten fatura olayı iyi de. durduk yere de hiçbir esnaf fatura fiş kesmek istemez mecbur değilse..

Toplam Hit: 3997 Toplam Mesaj: 41